Algemene voorwaarden wandelevenementen en workshops

Artikel 1. Inschrijven

Inschrijving geschiedt door aanmelding via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De inschrijving wordt bevestigd met een e-mail bevestiging naar de aanmelder vanuit Heart of Living, voorzien van een verwijzing naar deze algemene voorwaarden. De inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling ontvangen is op de bankrekening van Heart of Living. Zodra het maximum aantal inschrijvingen voor een groep is bereikt, wordt de aanmelder op een wachtlijst geplaatst.

Artikel 2. Prijzen

De prijzen die vermeld staan op de website gelden per deelnemer en zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Artikel 3. Annulering

De deelnemer of diens organisatie heeft het recht om de inschrijving te annuleren. Annuleren kan alleen per email en geschiedt onder de navolgende voorwaarden:

Bij annulering tot 14 dagen vóór aanvang van het wandelevenement of de workshop worden geen kosten in rekening gebracht.

Bij annulering tot 7 dagen vóór aanvang van het wandelevenement of de workshop is 50% van het totaalbedrag verschuldigd.

Bij annulering binnen 7 dagen vóór aanvang van het wandelevenement of de workshop is 75% van het totaalbedrag verschuldigd.

Bij annulering binnen 48 uur vóór aanvang van het wandelevenement, workshop , coaching of healingssessie is 100% van het totaalbedrag verschuldigd.

In geval van annuleren wordt, indien mogelijk, door Heart of Living een alternatief aangeboden; De annuleringsregeling vervalt indien de oorspronkelijk ingeschreven deelnemer vóór aanvang van het wandelevenement of de workshop door een andere deelnemer wordt vervangen;

Heart of Living heeft het recht om bij een te gering aantal inschrijvingen een wandelevenement of workshop uit te stellen of te annuleren. In dat geval zal, indien mogelijk, een passend alternatief worden aangeboden. Indien dit niet mogelijk is, wordt het volledige deelnemersgeld terugbetaald.

Indien na aanmelding de deelnemer na twee betalingsherinneringen en binnen de aangegeven termijn niet tot betaling overgaat, zal Heart of Living de vordering uit handen gegeven en zijn alle daaruit voortvloeiende kosten voor rekening van de de deelnemer. 

Artikel 4. Facturering

Voor aanvang van een wandelevenement of workshop ontvangt de deelnemer een bevestiging per e-mail met daarin aangegeven de kosten voor deelname.  Betaling dient op de in de bevestiging aangegeven datum voldaan te zijn.

Artikel 5. Aansprakelijkheid

Heart of Living is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade ontstaan door of van een deelnemer in verband met deelname aan een wandelevenement of workshop.

Artikel 6. Klachten

Klachten met betrekking tot een wandelevenement of workshop, kunnen alleen door de deelnemer(s) schriftelijk worden ingediend bij Heart of Living door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Artikel 7. Recht

Deze overeenkomst wordt beheerst door Nederlands Recht.

Artikel 8. Voorbehoud

Alle informatie op onze website www.heartofliving.nl is onder voorbehoud van wijzigingen in het programma, prijs, data en locatie.

 

Heart of living: versie 1 januari 2015