Blog

Laat je inspireren

Feestend het nieuwjaar in met Heart of Living

Wat is er nou leuker dan oud en nieuw vieren met een gezellige groep en iedereen in feeststemming is? Tuurlijk, oud en nieuw kun je thuis vieren op de bank. Een schaal oliebollen waar je er eigenlijk al te veel van hebt gegeten. Wijntje, stokbrood en kaasjes. Kijkend naar een van de vele oudejaarsconferences. Maar ja, al die cabaretiers kun je terugkijken. Uitzending gemist. Wat je niet kunt terugkijken is het heerlijke nieuwjaarsfeest met Heart of Living. Daar moet je live bij zijn.

Lees verder »

Verbinding met jezelf en met de ander

Als je in je eentje thuis bent en naar films kijkt, boeken leest of luistert naar muziek. Je bent alleen en dat is niet wat je wilt. Dan zou je bijna denken dat het leven alleen maar de moeite waard is met een grote liefde naast je. Dat was de gedachte die soms ook door mijn hoofd spookte. Mijn perioden van single zijn voelden als een soort van tussentijd. Maar ik leerde geleidelijk dat de perioden zonder relatie heel leerzaam en waardevol kunnen zijn.

Lees verder »
Overwinteren Andalusie

Overwinteren in Andalusië

Als een klein kind dat haar eerste cadeau uitpakt, als fantaseren wat je allemaal zou krijgen op de leukste dag van het jaar. Als, als… we realistisch zijn, zo blij als vroeger op je eigen verjaardag, dat gaat ’m niet meer worden. Zou ook wel een beetje gek zijn. Maar toch, de winterreis Andalusië in Nerja kwam dicht bij dat gevoel. Het werd een reis vol mooie cadeautjes.

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.