Coaching voor bedrijven

Weet jij dat je op een natuurlijke wijze de vitaliteit en de gezondheid van jezelf en je collega’s kunt stimuleren? In deze tijden van technostress en het overleven in de ratrace van alledag krijgen we steeds meer te maken met mensen die een burn out krijgen of ziek worden. 

Veel mensen steken hun kop in het zand, ontkennen dat ze last hebben van stress en trekken niet op tijd aan de bel. Tot hun lichaam van zich laat horen.

Een van onze grootste uitdagingen is dan ook om je eigen stressniveau en dat van de mensen om je heen binnen de perken te houden. Je kunt voorkomen dat jij of de mensen om jou heen uitvallen zonder dat ze direct naar een arts of psycholoog hoeven. Zorg er regelmatig voor dat jij en je collega's achter hun scherm vandaan komen, in beweging komen en de natuur in gaan! Zo krijg  je letterlijk en figuurlijk meer lucht en kom je tot rust.

Heart of Living biedt coaching waarbij bewustzijn het fundament is. Groei, ontwikkeling, vitaliteit, geluk, begint met zelfkennis. “Zelfkennis is het begin van alle wijsheid”

Als mens ben je staat om te veranderen en je te ontwikkelen door een nieuw pad te nemen. Belangrijk daarbij is dat je jezelf de ruimte geeft om stil te staan en je bewust te worden van je eigen denken, gevoel en gedrag.

De verbinding met onze oorspronkelijke aard kunnen we kwijtgeraakt zijn door opvoeding en gebeurtenissen in het leven. Overtuigingen en ideeën vanuit het verleden kunnen jou in het heden belemmeren om je volle potentie te leven.  

Heart of Living biedt ruimte, veiligheid en diepgang en helpt verbinding te maken met en naar je eigen kern. Alles zit al in je maar je moet alleen weer herinneren wie je eigenlijk bent.

 Coachvragen die mij passen zijn: 

 • Hoe kan ik beter omgaan met mijn energiehuishouding
 • Ik ben altijd maar aan het zorgen voor anderen en vergeet mezelf.
 • Hoe vind ik meer rust in mezelf?
 • Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?
 • Ik voel me altijd heel verantwoordelijk. Hoe kan ik hier anders mee leren omgaan?
 • Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen aanloop?
 • Wat is er voor nodig om in mijn kracht te gaan staan?
 • Hoe kan ik meer op mezelf vertrouwen?
 • Je worstelt met terugkerende gevoelens (als angst, boosheid, schuld, verdriet) die je niet kunt plaatsten.
 • Je wilt graag bepaalde stappen zetten. Maar op de een of andere manier lukt dat niet.
 • Je hebt last van stress, burn-out, of depressie.
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aangeven?

Werkwijze:

De coaching sessies vinden plaats in de natuur. In de natuur gaan wij op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten. 

We starten altijd met een gratis kennismaking om met elkaar de mogelijkheden af te stemmen. Luisteren naar en het structureren van je coachvraag staat hierin centraal. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Het is essentieel dat we wederzijds een klik ervaren om de samenwerking te starten. Vervolgens bespreek ik de mogelijkheden met je en maken we passende werkafspraken.

Na afloop van elke sessie krijg je opdrachten van mij mee. Tussendoor kan je mij mailen als je vragen hebt of een ervaring wilt delen of iets wilt verhelderen. 

Na het eerste gesprek kan je kiezen uit het korte en krachtige traject of het diepgaande en intensieve traject.

Traject kort en krachtig:
1. Kennismakingsgesprek van 1 uur inclusief balanstest
2. Wandelcoaching sessie of healingsessie van 1 uur
3. Wandelcoachingsessie van 1 uur

Duur van het traject: 6 weken

Traject diepgaand intensief:
1. Kennismakingsgesprek van 1 uur inclusief balanstest
2. Wandelcoachingsessie of healingessie van 1,5 uur
3. Wandelcoachingsessie van 1,5 uur
4. Wandelcoachingsessie of healingsessie van 1,5 uur
5. Wandelcoachingsessie van 1, 5 uur.

Duur van het traject :12 weken

Na afloop van de sessies krijg je van mij opdrachten mee. Tussendoor kan je mij mailen als je vragen hebt of een ervaring wilt delen of iets wilt verhelderen. 

De trajecten zijn erop gericht om je te begeleiden in je veranderingsproces. 

Mocht je niet een heel traject in willen gaan, dan is het ook mogelijk losse sessies af te nemen.

Wat levert het de organisatie op?
Heart of Living biedt een waardevolle bijdrage aan de vitaliteit, het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is zelfkennis en goed kunnen omgaan met gedachten, overtuigingen en emoties enorm van belang.  Gezonde en gemotiveerde werknemers zijn creatiever, minder vaak ziek, gelukkiger en dus productiever. 

Tarief: 

Traject kort en krachtig: € 250,00 (ex 21% btw)
Traject diepgaand en intensief: € 550,00 (ex 21% btw)
Tarieven losse sessies: € 80 per 1,5 uur  (ex 21% btw)

Als je na het eerste gesprek besluit het traject niet te vervolgen wordt er € 60,00 voor deze eerste afspraak in rekening gebracht.

Reiskosten zijn € 0,25 per kilometer.

Activiteiten in teamverband

Ook organiseert Heart of Living activiteiten in groepsverband, zoals:

- themawandelingen in de natuur

- workshop Transformatiespel

- meditatie sessies

- vitaliteitsdagen 

- inspiratiereizen

  Voor meer informatie mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-29068564