Coachingsprogramma

 

 

Ben jij een alleenstaande 50plusser. Zoek je naar een gelijkwaardige relatie en wil dat nog niet lukken? Heart of Living biedt jou hiervoor een individueel coachingsprogramma aan. Het programma geeft je inzichten en handvatten om open te staan voor de liefde en voor het vinden van een gelijkwaardige relatie.

Hoe gaat het in zijn werk?
Het programma wordt begeleid door Mariëlle Broekman van Heart of Living en start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via skype of de telefoon. Hierin worden jouw specifieke situatie en wensen in kaart gebracht. Als je besluit om deel te nemen, dan maak ik een programma voor jou op maat.

Daarna gaan wij in drie persoonlijke coachingsessies van 2 uur aan de slag. Naast deze sessies ontvang je van mij om de twee wekenonline een les met opdrachten. Tussendoor kan je mij mailen als je vragen hebt of een ervaring wilt delen of iets wilt verhelderen. De coachingsessies en de opdrachten bieden je nieuwe vaardigheden, praktische handvatten om je doel te bereiken.

Het programma is verdeeld over een periode van drie maanden. Jij bepaalt op welke onderwerpen jij je wilt richten. Mogelijke onderwerpen zijn het opsporen en wegnemen van belemmerende overtuigingen, het vergroten van je zelfvertrouwen, het omgaan met verlatingsangst en bindingsangst of andere onderwerpen.

Ga de uitdaging aan en ga geloven dat jij het verdient om liefdesgeluk in jou leven te mogen ervaren!

Locatie persoonlijke coachingssessies: Lunteren (Gld).
Op jouw verzoek kan het ook elders. Hiervoor worden reiskosten in rekening gebracht.
Duur van het traject: drie maanden
Deelnamekosten: € 360
inbegrepen:
- 3 persoonlijke coachingsessies va 2 uur, waarvan één in de natuur
- twee wekelijks een online les met opdrachten gericht op jouw thema(s)
- tussendoor mailcontact of telefonisch contact bij vragen en bij het delen van ervaringen
* Gespreid betalen in drie termijnen verdeeld over het programma is mogelijk.

Extra
- 50% korting op deelname aan de workshop transformatiespel
- € 10 korting op een healingsessie

Afspraak maken?
Wil je weten hoe ik jou kan helpen om weer open te staan voor de liefde en voor een fijne en duurzame relatie ?Neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op 06-29068564

Na je aanmelding voor het programma krijg je een e-mail met een bevestiging. Tevens ontvang je een factuur hiervoor.

Het is uiteraard ook mogelijk om een afspraak te maken voor een losse coachingsessie of healingsessie gericht op een specifiek thema. De ervaring leert dat een traject zoals hierboven beschreven meer impact heeft.