Bezinningsreis in Andalusië

Ga donderdag 23 april t/m woensdag 29 april mee op bezinningsreis in Andalusië!

Voor wie
Deze dagen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die graag een time-out willen, de zon willen op zoeken. Even weg van alle beslommeringen, de balans op te maken, inspiratie op te doen, en jezelf op te laden.

Er kunnen persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan zijn dat je voor een keuze staat binnen je werk of in je privé leven. Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de rust en de fijne locatie zijn mooie ingrediënten om 6 dagen heerlijk te genieten.

Programma
Donderdag 23 april word je tussen 20.00 en 23.00 uur verwacht.
Het dagelijks programma bestaat uit een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten in de ochtend en ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn in de middag.
Ontbijten is mogelijk vanaf 08.30 uur. Vanaf 10.00 uur tot 12.00 gaan wij aan slag met een bepaald thema door middel van visualisatie, meditatievormen, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.
De gezamenlijke lunch is van 12.30-13.30. Na de lunch heb je tijd voor jezelf waarin je alle ruimte hebt je eigen antwoorden, inzichten te onderzoeken, te ontdekken en/of lekker te relaxen. Er is tussendoor ook gelegenheid voor individuele vragen en/of coaching. Het gezamenlijk diner zal rond 19.30 uur zijn.

Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om de omgeving te verkennen en te shoppen in de leuke winkeltjes van o.a. Nerja en heerlijk te lunchen in één van de leuke tapasrestaurantjes.
Wandelen staat ook op het programma en wij wandelen o.a. naar Maro. Daar is ook de mogelijkheid om de grotten van Nerja te bezoeken.

Ook staat er (bij voldoende interesse) een dagje Malaga op het programma. Malaga is na Sevilla de grootste en belangrijkste stad van de regio Andalusië en heeft een boeiende geschiedenis.
Dinsdag 29 april nemen wij weer afscheid van elkaar. Degenen die de vlucht hebben geboekt met Ryanair om 20.20 uur naar Weeze kunnen weer gebruik maken van de transfer. Mocht je een andere vlucht hebben, dan kan ik een taxi voor je regelen.

Vluchten en Transfer:

Goedkope vluchten zijn te boeken bij Ryanair vanuit Düsseldorf Weeze (is circa 1,5 uur rijden vanuit Utrecht). Je kan ook vliegen met Transavia, maar die vluchten zijn aanzienlijk duurder.
Je kan gebruik maken van de transfer mits jij de heenvlucht neemt vanaf Düsseldorf Weeze vertrek 17.50, vluchtnummer FR8613 en terugvlucht op 29 april 0m 20.20 met FR8613 of als je rond 21.00 uur op de luchthaven van Malaga bent.
Tevens kan ik een taxi voor je regelen als je een andere vlucht neemt. Daar zijn wel meerkosten aan verbonden.

Groepsgrootte en verblijf:
In een kleine groep van maximaal 7 mensen is er veel persoonlijke aandacht en ook tijd voor individuele coaching gesprekken.

We verblijven in een mooie villa met privé zwembad, een groot terras met een mooi uitzicht op de bergen. Het huis heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers en is onlangs compleet gerenoveerd. Het huis ligt in een rustige woonwijk, op slechts 800 meter van het strand van Nerja.

Ontdek tijdens deze 6 daagse wat jou werkelijk beweegt en laat los wat jou beperkt!

Datum: donderdag 23 april t/m woensdag 29 april
Kosten:€ 650,00, dit is inclusief,
- 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer in een heerlijk luxe huis op een fijne locatie.
- 6 x ontbijt, 3 x lunch, 4 x diner op de locatie, inclusief koffie, thee, frisdrank, wijn, bier en borrelhapjes
- Ontspanningsoefeningen, visualisatie, meditatie, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.
- Transfer van en naar de luchthaven Malaga, mits je de vlucht neemt die hierboven is aangegeven of rond 21.00 uur op de luchthaven in Malaga bent.
- Begeleiding van Mariëlle gedurende alle dagen

Exclusief:
- Vlucht naar Malaga en terug
- Lunches en diners buiten het huis
- Consumpties overdag en in de avond buiten het huis
- Reis- en annuleringsverzekering
- Overige uitgaven

Als je wilt deelnemen aan deze reis, meld je dan z.s.m. aan want vol is vol.

Voor vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel mij op 06-29068564