Inspiratiereis Glastonbury

Van donderdag 24 april t/m maandag 27 april organiseer ik weer een reis naar Glastonbury. Glastonbury ligt in de meest zuidwestelijke hoek van Engeland en wordt ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd. Het is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Glastonbury wordt ook wel het hartchakra van Europa genoemd.

Ik neem jou mee naar bijzondere krachtplekken zoals o.a. de Glastonbury Tor, de Abdij, de Rode Bron in de Chalice Well Garden en de Witte Bron.  Tevens gaan wij ook naar Stonehenge en Avebury.  Deze plekken vormen de schatkist voor ons programma. Er is voldoende tijd voor jezelf en voor integratie.

Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om zelf Glastonbury te verkennen en te shoppen in de leuke spirituele winkeltjes en om te genieten van de heerlijke maaltijden (veel vegetarisch) in knusse restaurantjes.
 
Accommodatie
We verblijven in Melrose House en hebben daar twee 4  tweepersoonskamers. We hebben twee twee persoonskamers in The Burrow beide met twee losse bedden en eigen badkamer) een aparte woonkamer met tv,  een bedbank, een volledig uitgeruste keuken en een eetgedeelte met een eetbar en we hebben twee ruime tweepersoonskamers in het hoofdhuis. De locatie ligt in een rustige omgeving aan de voet van Glastonbury Tor en vanuit Melrose House is het circa 10 minuten lopen naar Glastonbury High Street.

 
De maaltijden
Ontbijten doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Lunch en diner doen wij samen en is voor ieders eigen rekening. Er is een kleine keuken in het appartement waar wij eten kunnen voorbereiden en we kunnen ook in Glastonbury eten. Glastonbury heeft namelijk veel leuke, betaalbare en gezellige restaurantjes.
 
Datum: dinsdag 21 april t/m zaterdag 25 april
Prijs: €  495,00 inbegrepen is:
- 4 nachten verblijf in Melrose House o.b.v. een tweepersoonskamer met badkamer
- transfer vanuit Bristol naar Glastonbury en van Glastonbury naar Bristol
( mits jij de vlucht van KLM 1051 op  donderdag 24 april om 13.00 neemt en de KLM 1054 vlucht op maandag 27 april 17.25 terug. 
- entree Abbey
- entree Chalice Gardens met Rode Bron
- entree Witte Bron
- wandeling en bezoek Glastonbury Tor
- bezoek Stonehenge en Avebury inclusief transport 
- bezichtigen van de Maria Magdalena Kapel
- begeleide meditaties/visualisaties op diverse plekken

Exclusief: 
- vlucht naar Bristol: je kan jouw vlucht boeken via KLM. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief (rond de € 110 tot € 125). Het is handig om dezelfde vlucht nemen zodat je gebruik kunt maken van de gezamenlijke taxi. 
- lunch en diner 
-  drankjes en persoonlijke uitgaven gedurende de reis
- reisverzekering en annuleringsverzekering

Heb jij behoefte aan een diepe verbinding met de liefde voor jezelf, een verbinding met het leven en jouw levensvreugde, met jouw vrouw/man  Zijn? Dan is deze reis naar Glastonbury een cadeau aan jezelf!


Meld je gauw aan voor deze bijzondere reis!