Inspiratiereis Glastonbury

Van donderdag 25 juli t/m maandag 29 juli organiseer ik een reis naar Glastonbury. Glastonbury ligt in de meest zuidwestelijke hoek van Engeland. Glastonbury wordt ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd. Het is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen ware Zelf op een krachtige manier mag beleven. Glastonbury wordt ook wel het hartchakra van Europa genoemd.
Ik neem jou mee naar bijzondere krachtplekken zoals o.a. de Glastonbury Tor, de Abdij, de Rode Bron in de Chalice Well Garden en de Witte Bron. Deze plekken vormen de schatkist voor ons programma. Er is voldoende tijd voor jezelf en voor integratie. Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om zelf Glastonbury te verkennen en te shoppen in de leuke spirituele winkeltjes en om te genieten van de heerlijke maaltijden (veel vegetarisch) in verschillende restaurantjes.
 
Accommodatie
We verblijven in de The Burrow dit is een appartement gelegen in de  tuinen van Melrose House. De locatie ligt in een rustige omgeving aan de voet van Glastonbury Tor. De accommodatie biedt twee tweepersoons slaapkamers (beide met twee losse bedden en eigen badkamer) een aparte woonkamer met tv,  een bedbank, een volledig uitgeruste keuken en een eetgedeelte met een eetbar. Er is ook wifi. Vanuit The Burrow is het circa 10 minuten lopen naar Glastonbury High Street. Bij meer deelnemers heb ik tevens plek bij een B&B vlakbij Melrose House.
 
De maaltijden
Ontbijten doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Lunch en diner doen wij samen en is voor ieders eigen rekening m.u.v. het diner op de eerste avond. Er is een keuken waar wij ons eigen eten kunnen voorbereiden en we kunnen ook in Glastonbury eten. Glastonbury heeft namelijk veel leuke, betaalbare en gezellige restaurantjes.
 
Datum: donderdag 25 juli t/m maandag 29 juli
Prijs: € 395,00, inbegrepen is:
- 4 nachten verblijf in the Burrow o.b.v. een tweepersoonskamer met badkamer
- transfer vanuit Bristol naar Glastonbury en van Glastonbury naar Bristol
( mits jij de vlucht van KLM op 25 juli om 16.15 uur neemt en de vlucht terug op 29 juli om 17.15 uur)
- 4 x ontbijt
- 1 x diner op de eerste avond
- entree Abbey
- entree Chalice Gardens met Rode Bron
- entree Witte Bron
- wandeling en bezoek Glastonbury Tor
- wandeling naar de "Glastonbury Thorn" De Heilige Meidoorn
- bezichtigen van de Maria Magdalena Kapel
- begeleide meditaties/visualisaties op diverse plekken
Exclusief: 
- vlucht naar Bristol: je kan jouw vlucht boeken via KLM. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief. Het is handig om dezelfde vlucht nemen zodat je gebruik kunt maken van de gezamenlijke taxi. Vlucht: Amsterdam-Bristol. Vertrek donderdag 25 juli om 16.15 Terug maandag 29 juli om 17.15
- lunch en diner ( m.u.v. diner op de eerste avond)
- drankjes en persoonlijke uitgaven gedurende de reis
- reisverzekering en annuleringsverzekering
Optioneel: een healing/reading sessie v an 60 minuten.
Kosten: € 45,00

Heb jij behoefte een diepe verbinding met de liefde voor jezelf, met jouw vrouw Zijn, voor de natuur en voor het leven? Wil jij in contact komen met je hartenwens? Dan is deze reis naar Glastonbury een cadeau aan jezelf!
Meld je gauw aan voor deze mooie reis! Aanmelden graag voor dinsdag 28 mei.