Meet, Walk & Talk - Sauerland

 

Heart of Living organiseert voor de 5e keer een Wandelweekend in Sauerland. Genieten en relaxen in een prachtige omgeving met een leuke groep mensen. Wandelen door het bergachtige gebied met schitterende uitzichten, midden in de vrije natuur die weer tot leven komt. We verblijven in Gasthof Westfeld van het gastvrije Nederlandse echtpaar John en Heléne. Westfeld is een oase van rust tussen de twee wandelparadijzen Schmallenberg en Winterberg. Geniet van een volledig verzorgd weekend met lekker eten en.. ontdek de nieuwe Duitse wijnen.

Vrijdag – Ontvangst vanaf 16:00 uur met koffiie/thee en huisgemaakte Kuchen. Kennismaking en wandeling door het dorp, borrel en diner. 

Zaterdag – Ontbijtbuffet. Wandeling van ca 17 km naar de Hoher Knochen. Een van de hoog gelegen wandelroutes in de omgeving met prachtige vergezichten onderweg. Lunch halverwege. Wijnproeverij in de Gasthof door vinologe Heléne van de nieuwe Duitse wijnen. ‘s Avonds driegangendiner. Wie nog energie over heeft, muziek en dansen in de Stübe van de Gasthof.

Zondag – Ontbijtbuffet. Wandeling van ca 10 km over de kam van de Wesenberg. Lunch bij de Bauernschänke. Einde programma rond 15:00 uur bij Gasthof Westfeld.

Ervaringen van deelnemers:
Ik wil je bedanken voor het heerlijke, sportieve en zonnige weekend in Sauerland. Je hebt ons op jouw enthousiaste en betrokken manier op sleeptouw genomen om er samen een paar gezellige dagen van te maken. En dat is gelukt!  Mede door jouw keuze voor sfeervolle, gastvrije locaties, waar wij warm werden onthaald. Er zijn weer mooie herinneringen gemaakt.” Ingrid 2018

Top weekend gehad in Sauerland. Vrolijk, gezellig, inspannend en veel verhalen en warme herinneringen. Voor herhaling vatbaar!”  Anke 2016

Datum:   vrijdag 23 oktober t/m zondag 25 oktober
Kosten:  € 250,00 p.p. voor een tweepersoonskamer, € 295,00 p.p. voor een éénpersoonskamer. Er zijn 5 eenpersoonskamers beschikbaar. 

Inbegrepen:

- Twee overnachtingen op eenpersoonskamer of tweepersoonskamer met douche en toilet

- Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte Kuchen

- 2 x ontbijt en 2x drie gangen diner 

- 2 x lunch onderweg met een drankje naar keuze (wijn/bier/fris)

- Wandeling van ca 16 km op zaterdag

- Wandeling  van ca 10 km op zondag

- Wijnproeverij door Nederlandse vinologe van de nieuwe Duitse wijnen

- begeleiding door Heart of Living tijdens het gehele weekend

- toeristenbelasting, reserveringskosten

Niet inbegrepen

  • reis naar Westfeld (mogelijkheid voor carpoolen)
  • drankjes in de Gasthof

min/max aantal deelnemers: 14/24

Meld je gauw aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.