Pieterpad deel 3

 

Als je van wandelen houdt, heb je vast wel eens gehoord van het Pieterpad. Dit is de bekendste langeafstandswandeling van Nederland. De route loopt van Pieterburen in het noorden van het land tot de Sint Pietersberg in het zuiden van ons land en is 492 kilometer lang. Wie Nederland niet alleen met zijn voeten bewandelt maar ook met hart en ziel zal zien hoeveel er onderweg te bewonderen is en te beleven. We lopen door divers landschappen en onderweg kun je genieten van allerlei leuke dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden. 

Het Pieterpad is geen wandeling die je even in één dag maakt en daarom is de route opgedeeld in 26 dag etappes. Heart of Living gaat de route in een aantal weekenden lopen en we lopen de routen van zuid naar noord.

Wandelen met anderen is verbindend en inspirerend. In de natuur ervaren we ruimte en vrijheid. We hebben fijne en mooie gesprekken met elkaar en als je graag even in stilte loopt is dat ook oke. Het is belangrijk dat je in je eigen tempo loopt. Regelmatig wordt er gewacht op elkaar. Zo kun je af en toe alleen lopen en toch ook in een groep zijn.

Je kan er voor kiezen om de gehele route met ons mee te lopen of je kiest er voor om een aantal etappes mee te lopen. Wij zullen tijdens de etappes overnachten in kleine hotels, pensions, vakantiehuisjes of Nivon huizen. Aangezien we meestal maar één overnachting hebben, lopen we met onze bagage.

Zaterdag 8 en zondag 9 augustus lopen wij de vijfde en zesde etappe, van Swalmen naar  Swolgen. We zullen overnachten in een hotel in Venlo.
Op zaterdag lopen wij 23 km en op zondag 21 km.

Locatie start: Swalmen ( adres volgt bij inschrijving). 
Datum: zaterdag  8 en zondag 9 augustus
Kosten:  €139,95 per persoon dit is inclusief:
– een overnachting in een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt
– een aperitief
– een 3- gangen diner 
– lunchpakket voor de zondag
– begeleiding door Mariëlle

Exclusief:
– drankjes onderweg 
– vervoer naar het startpunt (informeer bij Marielle naar carpool mogelijkheden).

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers op deze locatie. 

Wandel met ons mee! 

Aanmelden kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.