Versterk je intuïtie en verruim je bewustzijn

 

Ben je al een tijdje bezig met bewustwording? Wil je meer verdieping? Zelfkennis in wie je werkelijk bent? Neem dan deel aan de workshop Versterk je intuïtie en verruim je bewustzijn.

Bewustzijnsontwikkeling is noodzakelijk wanneer jij een of meerdere aspecten van je leven wilt veranderen. Een proces dat zich op verschillende niveaus afspeelt, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal, als spiritueel. 

In deze workshop van drie dagen ga je naar ‘binnen’ kijken en in verbinding komen met je innerlijke zelf. Zodat je helder inzicht krijgt in jouw gedachten patronen en overtuigingen.
Door het afwisselende programma word je uitgenodigd en uitgedaagd tot ontdekken, bewust-worden en ervaren van wie je nu eigenlijk bent.

Met, visualisatie, stilte momenten, meditatievormen,  uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen worden je gevoel en intuïtie aangesproken. Dit alles gebeurt in een ontspannen, liefdevolle sfeervolle op een fijne locatie in het bos in Lunteren.

Voor wie: Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag meer wil leren vertrouwen op zijn intuïtie en zijn/haar eigen kracht en kwetsbaarheid wil ervaren.  
Data: woensdag 23 juni m woensdag 14 juli en woensdag 19 augustus 
Tijd: 11:00 – 15.30 uur
Tarief: €225,00 dit is inclusief,  koffie, thee en chocola. Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen (3 x € 75,00)

Locatie: Lunteren(Gld) adres volgt bij inschrijving

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.