Wellness weekend Soest

 

In september en november kan je weer genieten van een wellness retreat in het Hilton Royal Parc Soestduinen. Een weekend waarin de nadruk ligt op het hervinden van de balans tussen lichaam en geest.
Yoga
Tijdens dit weekend worden er vier Dru yogaworkshops gegeven op thema. Dru yoga wordt gekenmerkt door zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Hierdoor is het zowel een krachtige als sierlijke manier om stress te verminderen. De yogalessen zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden van alle leeftijden, ongeacht conditie.
Welness
Tussen de yoga lessen door kun je afspraken maken voor een Thalgo schoonheidsbehandeling en/of massage. Ontspannen kan ook in de Health Club met sauna, Turks stoombad, zwembad, fitnesscentrum en solarium. Daarnaast zijn er nog een negen holes golfbaan, een tennisbaan en diverse wandel- en fietsroutes in de omliggende bossen.
Locatie: Hilton Royal Parc Soestduinen, Van Weerden Poelmanweg 4-6, 3768 MN Soest 
Data: 7 - 9 september en 9-11 november

Kosten:

7 - 9 september
€ 129.00 zonder overnachting 
€ 214.00 p.p. met overnachting, 2 personen 
€ 309.00 met overnachting, 1 persoon.

9 - 11 november
€ 129.00 zonder overnachting 
€ 214.00 p.p. met overnachting, 2 personen 
€ 309.00 met overnachting, 1 persoon. 

Dit is inclusief:
-2 overnachtingen
-2 x healthy breakfast ontbijtbuffet
-1 x 2-gangen diner, inclusief 3 drankjes en koffie/thee
- 4 yogaworkshops, op thema
- Ademtechniek-sessie
- Stiltewandeling
- Meditatie-sessie
Onbeperkt gebruik van Royal Parc Health club
15% korting op alle beauty behandelingen

Begeleiding
Dit weekend wordt georganiseerd en begeleid door Annette Paulich. Annette is geschoold in Dru yoga, Hartcoherentie coaching en massage en zet dat in binnen haar praktijk 'Meer dan YOGA'. Annette heeft in 2016 deelgenomen aan een wandelevent van Heart of Living in Driebergen en kwam daar haar lief tegen. Ze schreef daar een leuk stukje over:
"Waar loopt toch mijn Adonis? Ik was alweer een poosje alleen en echt op zoek naar een man. De vorige relatie kwam via een vriendin. Nu wilde ik toch maar eens de stap wagen om in de wijde wereld mijn geluk te zoeken. Maar niet via internet, dat leek me een te grote stap. Dichterbij huis dus. En het werd wel heel dichtbij huis: Mariëlle" Ik kende haar zakelijk en wist van Heartofliving. Top!  Lees  hier verder 

Aanmelden voor dit weekend kan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.