Feestend het nieuwjaar in met Heart of Living

Wat is er nou leuker dan oud en nieuw vieren met een gezellige groep en iedereen in feeststemming is? Tuurlijk, oud en nieuw kun je thuis vieren op de bank. Een schaal oliebollen waar je er eigenlijk al te veel van hebt gegeten. Wijntje, stokbrood en kaasjes. Kijkend naar een van de vele oudejaarsconferences. Maar ja, al die cabaretiers kun je terugkijken. Uitzending gemist. Wat je niet kunt terugkijken is het heerlijke nieuwjaarsfeest met Heart of Living. Daar moet je live bij zijn.

Samen met 24 feestvierders gingen we dansend het nieuwe jaar in op de top van de Grebbeberg in Rhenen. Met een fenomenaal uitzicht op het vuurwerk in de Betuwe. In de groep werden grote sterretjes uitgedeeld. Zo kwam het feestelijke vuurwerk ook heel dichtbij. 

Aankomst en groepswandeling over de Grebbeberg

Eerder op de zaterdagmiddag zijn mijn gasten een voor een binnengedruppeld in hotel paviljoen de Grebberg. Ik begroet een paar terugkerende reizigers en zie nog meer bekende gezichten. Als zij inchecken en hun kamers opzoeken, heb ik voldoende ruimte om de nieuwe mensen te verwelkomen en wat meer uitleg te geven. Als iedereen klaar is, steken we de weg over voor een middagwandeling over de Grebberg, hier is tijdens de Tweede Wereldoorlog hard gevochten. We passeren het militair ereveld en de monumenten. Ieder jaar is hier een indrukwekkende herdenking op 4 mei. Het maakt zichtbaar indruk op de groep. Lopend langs Ouwehand Dierenpark horen we soms wat geluiden van de wilde dieren. Gelukkig lopen we aan de goede kant van het hek. Maar toch gaan de passen net iets sneller. 

Diner en spetterend feest

Terug in hotel ‘t Paviljoen heeft iedereen ruim de tijd om zich om te kleden voor de avond. De live band is zich aan het klaarmaken. Vanavond is het diner dansant met een vijf gangen diner. De groep bezet al snel de dansvloer. Er wordt veel gedanst en dat zorgt alvast voor het eerste vuurwerk van de avond. We proberen wat verzoeknummers door te geven, maar de zangeres op leeftijd heeft de nummers niet in haar repertoire en lost het op met humor. Niemand vindt het erg.

Als het aftellen voor de derde keer is ingezet is het toch echt nieuwjaar. Met een glas champagne in de hand wordt er volop getoost op een gelukkig en liefdevol jaar. Buiten is het volop genieten van het prachtige uitzicht op het vuurwerk en ondertussen dansen wij nog even door.

Nieuwjaarswandeling door het Wageningse Binnenveld

Na een korte nacht begint 2023 goed met een mooie wandeling vanaf de Grebberg door het Wageningse Binnenveld. We genieten van de prachtige natuur terwijl we wandelen door het mooie bos en langs velden en akkers. Onderweg stoppen wij nog even om een voor een onze wens of verlangen voor het nieuwe jaar te benoemen. Het is fijn en mooi om dat met elkaar te delen. We sluiten de middag af met een gezellige lunch en nemen weer afscheid van elkaar. Wij zijn het jaar in ieder geval goed begonnen. Ik hoop jij ook….

Wil je er volgend jaar ook bij zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.