Healing

 

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat? 
Loop je al langer rond met klachten en/of vragen, waardoor je energie minder is dan deze zou kunnen zijn?
Zit je momenteel vast en heb je weinig contact met je gevoel?

Een healing schoont je energielichaam op en brengt het in balans. Zo ontstaat er ruimte om verdere stappen te zetten op jouw pad! 

In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn die je hebt meegemaakt, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in de sessie mee aan de slag. 

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel of lig je op de behandeltafel. Wat jij prettig vindt! Je houd je kleding aan (los zittende kleding heeft de voorkeur). Door middel van handoplegging in verschillende posities wordt de Universele levensenergie via mijn handen op jou overgebracht. Na de healing geef ik ook nog een korte reading. 

De effecten van een healing

De meeste mensen ervaren een healing als diep ontspannend. Wat mensen verder beleven varieert. Het kan zijn dat je de energie voelt als warmte, dat je koude rillingen krijgt , nieuwe inzichten ontvangt. Dat je darmen gaan borrelen of dat je kleuren ziet. 

Een healing kan werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Het is een mooie manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen. Je kunt het ervaren als een energetische innerlijke zachte massage. Healingen kunnen langere tijd door werken.

Tarief

Healing € 70,00 voor een sessie van 1,5 uur 

Voor 3  healingsessies betaal je € 195,00.

Voor meer informatie bel 06-29068564 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringen van deelnemers:

Na jouw sessie heb ik een stroom van emoties gehad. Die heb ik heerlijk laten gaan. Was geloof ik echt nodig. Nu ben ik heel erg relaxt. Ik heb de sessies wel als zeer fijn ervaren. Als nog dank hier voor. 

Over de sessies kan ik alleen maar positief zijn maar ik vind het heel moeilijk om gevoel en emotie onder woorden te brengen. Hieronder probeer ik uiteen te zetten welke waarde het voor mij heeft gehad.De  2 healing/reading sessies die ik met jou heb ondernomen heb ik als heel positief ervaren. Ik noem het 'handvaten' waardoor er voor mij veel duidelijk is geworden ten aanzien van mijn rouwproces en mijn persoonlijkheid. In eerste instantie heb ik me na de gesprekken wel afgevraagd wat ik ermee moest, maar het kwartje viel echter pas een dag later. Vanaf het begin had je mijn vertrouwen en heb ik me bij jou op mijn gemak gevoeld.
Ik zou zeggen: GA ZO DOOR 
 
Ik heb de sessies als prettig ervaren. Het is ook zo dat ik het idee heb, dat ik me iets bewuster ben van mezelf. De sessies hebben me ook wat meer een gevoel van zekerheid en bescherming gegeven.