Healing

 

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat?
Wil je antwoord krijgen op levensvragen?
Loop je al langer rond met klachten waardoor je energie minder is dan deze zou kunnen zijn?
Zit je momenteel vast en heb je weinig contact met je gevoel?

Maak dan een afspraak voor een healing sessie!

Jou helpen d.m.v. healing en reading is wat ik met veel liefde en energie doe.  

De effecten van een healing
E
en healing heeft een positief effect op je lichaam én geest en kan langere tijd doorwerken. De mogelijke effecten van een healing:

  • Op lichamelijk niveau: je voelt je fysiek beter (klachten verminderen en verdwijnen).
  • Op emotioneel niveau: je verwerkt je emoties (zorgt voor herstel van je balans en helderheid).
  • Op mentaal niveau: je wordt je bewust van je gedachten en overtuigingen (zodat je beperkingen kunt wegnemen).
  • Op spiritueel niveau: je versterkt je eigen intuïtie en spirituele verbinding.

Werkwijze
In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in de sessie mee aan de slag. 

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel of lig je op de behandeltafel. Wat jij prettig vindt! Je houd je kleding aan (los zittende kleding heeft de voorkeur).
Bij een healing ontvang je via mijn handen de benodigde helende energie. Tijdens een healing zijn mijn handen alleen maar een ‘doorgeefluik’ voor de helende energie van healers die in de ‘spirit world’ verkeren.
Deze spirits weten precies welke healing jij nodig hebt, en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden.

Reading
Na de healing geef ik ook een reading. 
Tijdens een reading ‘lees’ ik jouw energieveld en krijg ik informatie via mijn verbinding met de spirits. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem.
Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven? Wat belemmert je om het anders te doen en wat heb je nodig om bestaande patronen te doorbreken?

Locatie: Lunteren (adres volgt bij inschrijving)

Andere locatie op aanvraag. 

Tarief: Healing € 75,00 voor een sessie van 1,5 uur 

Voor 3  healingsessies betaal je € 185,00

Voor meer informatie bel 06-29068564 of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringen van deelnemers:
Na jouw sessie heb ik een stroom van emoties gehad. Die heb ik heerlijk laten gaan. Was geloof ik echt nodig. Nu ben ik heel erg relaxt. Ik heb de sessies wel als zeer fijn ervaren. Als nog dank hier voor. 

Gisteren heb ik bij Mariëlle een zg. ‘Healing Sessie’ gehad en dat was een hele bijzondere belevenis! Ik die niets heeft met ‘zweverigheid’ en eigenlijk alles wil kunnen beredeneren, werd verrast door wat Mariëlle allemaal zag en voelde tijdens deze sessie. Het was allemaal waar!! Wij hebben aan de hand hiervan samen dingen uitgeplozen en gekeken naar punten waar ik mee zat en hoe ik daar op een betere manier mee om kon gaan. Echt verhelderend en erg mooi! Dit wilde ik graag delen met jullie want ik gun dit iedereen. Dus sta je op de drempel... neem dan een stapje richting bewustwording en zelfkennis, het gaat je vast veel brengen.

Ik heb de sessies als prettig ervaren. Het is ook zo dat ik het idee heb, dat ik me iets bewuster ben van mezelf. De sessies hebben me ook wat meer een gevoel van zekerheid en bescherming gegeven.

Voor meer informatie mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel 06-29068564.

 

Healing yourself is connected with healing others

Yoko Ono