Healing

 

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat? 
Loop je al langer rond met klachten en/of vragen, waardoor je energie minder is dan deze zou kunnen zijn?
Zit je momenteel vast en heb je weinig contact met je gevoel?

Een healing schoont je energielichaam op en brengt het in balans. Zo ontstaat er ruimte om verdere stappen te zetten op jouw pad! 

In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn die je hebt meegemaakt, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in de sessie mee aan de slag. 

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel of lig je op de behandeltafel. Wat jij prettig vindt! Je houd je kleding aan (los zittende kleding heeft de voorkeur). Door middel van handoplegging in verschillende posities wordt de Universele levensenergie via mijn handen op jou overgebracht en dit zal jouw proces ondersteunen. Hierdoor kom je sneller tot de kern van je probleem of vraag en het zorgt dat blokkades opgeheven worden zodat de energie in je lichaam weer gaat stromen. Na de healing geef ik ook nog een korte reading. 

De effecten van een healing
Je ervaart meer rust, zowel in je lichaam als in je hoofd.
Je krijgt inzichten, zaken worden helderder.
Je staat meer in contact met je kern, zit minder in je hoofd.Je komt in contact met je emoties, waardoor deze beter kunnen stromen.
Je voelt je fitter.
Lichamelijke klachten nemen af.

Een healing kan werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Het is een mooie manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen. Healingen kunnen langere tijd door werken.

Tarief

Healing € 70,00 voor een sessie van 1,5/2 uur 

Voor 3  healingsessies betaal je € 195,00.

Voor meer informatie bel 06-29068564 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ervaringen van deelnemers:

Na jouw sessie heb ik een stroom van emoties gehad. Die heb ik heerlijk laten gaan. Was geloof ik echt nodig. Nu ben ik heel erg relaxt. Ik heb de sessies wel als zeer fijn ervaren. Als nog dank hier voor. 

Over de sessies kan ik alleen maar positief zijn maar ik vind het heel moeilijk om gevoel en emotie onder woorden te brengen. Hieronder probeer ik uiteen te zetten welke waarde het voor mij heeft gehad.De  2 healing/reading sessies die ik met jou heb ondernomen heb ik als heel positief ervaren. Ik noem het 'handvaten' waardoor er voor mij veel duidelijk is geworden ten aanzien van mijn rouwproces en mijn persoonlijkheid. In eerste instantie heb ik me na de gesprekken wel afgevraagd wat ik ermee moest, maar het kwartje viel echter pas een dag later. Vanaf het begin had je mijn vertrouwen en heb ik me bij jou op mijn gemak gevoeld.
Ik zou zeggen: GA ZO DOOR 
 
Ik heb de sessies als prettig ervaren. Het is ook zo dat ik het idee heb, dat ik me iets bewuster ben van mezelf. De sessies hebben me ook wat meer een gevoel van zekerheid en bescherming gegeven.
 
 Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-29068564.