Heart of Living verbindt en inspireert 50-plussers.

Dit doen wij door het organiseren van evenementen, workshops en verdiepingsreizen. Daarnaast bieden wij ook coaching en healing aan. De activiteiten van Heart of Living hebben een sterke binding met de natuur en persoonlijke aandacht staat centraal. 

Heart of Living is de ontmoetingsplaats voor 50-plussers waar je mensen in het echt ontmoet en waar je door de persoonlijke aanpak gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. 

Ben jij een actieve, levenslustige, 50-plusser en  wil je je sociale netwerk vergroten, je leeftijdsgenoten ontmoeten, je verdiepen of een partner vinden? Neem dan contact op met Heart of Living!

e-nieuwsbrief

Wil je maandelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe activiteiten, inspirerende workshops en evenementen van Heart of Living, klik op deze link! Je ontvangt dan een aantal liefdestips cadeau!

Heart of Living biedt ook een plek voor ondernemende, creatieve, spirituele 50-plussers met ervaring en talent? Wil je ook meewerken en een workshop of activiteit organiseren voor andere 45-plussers? Ben je daarnaast enthousiast, hartelijk en sta je positief in het leven? Leuk als je contact met ons opneemt. Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 06-29068564