Heart of Living verbindt en inspireert 45-plussers

Dit doen wij door het organiseren van evenementen, workshops en reizen. Daarnaast bieden wij ook coaching en healing aan. De activiteiten van Heart of Living hebben een sterke binding met de natuur en persoonlijke aandacht staat centraal. 

Heart of Living is de ontmoetingsplaats voor 45-plussers waar je mensen in het echt ontmoet, waar vriendschappen voor het leven ontstaan en liefdesrelaties. Tevens word je door de persoonlijk aanpak gestimuleerd om het beste uit jezelf en je relaties te halen waardoor je meer voldoening en vreugde in je leven ervaart.

Ben jij een actieve , levenslustige 45-plusser, wil je je sociale netwerk vergroten, je leeftijdsgenoten ontmoeten of een partner vinden? Neem dan contact op met Heart of Living!

e-nieuwsbrief

Wil je maandelijks via de mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe activiteiten, inspirerende workshops en evenementen van Heart of Living, klik op deze link! Je ontvangt dan een aantal liefdestips cadeau!

Heart of Living biedt ook een plek voor ondernemende, creatieve, spirituele 45-plussers met ervaring en talent? Wil je ook meewerken en een workshop of activiteit organiseren voor andere 45-plussers? Ben je daarnaast enthousiast, hartelijk en sta je positief in het leven? Leuk als je contact met ons opneemt. Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 06-29068564