Ik ben Mariëlle Broekman (1969), wandelcoach, healer en verbinder.
Mijn belangrijkste doel is mensen met zichzelf te verbinden en met elkaar.  Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan te kunnen gaan. Alleen wanneer je bewust bent van jezelf, ben je in staat om je oprecht te verbinden met anderen.

Ik heb zelf lange tijd moeite gehad met relaties, had angst om mij te binden en kende mijn eigen gevoel nog niet genoeg. Tot het moment dat ik ontdekte dat ik eerst met mijzelf in verbinding moest komen voordat ik verbinding met een ander aan kon gaan. Met die wetenschap ben ik met mijzelf aan de slag gegaan.

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest in commerciële  functies bij verschillende organisaties. Vanaf 2011 ben ik mijn hart gaan volgen en gaan doen wat ik echt leuk vind en goed in ben. Mensen met elkaar verbinden en inspireren. 

Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling o.a. vernieuwend coachen, wandelcoaching, intuïtieve ontwikkeling, Reiki, 1, 2 en 3, en een trance healing /reading opleiding. Daarnaast heb ik ook diverse workshops op het gebied van healing gevolgd. Deze trainingen en ook mijn eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had, ook om Heart of Living op bouwen. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 45plussers omdat ik daar affiniteit mee voel.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Tijdens mijn activiteiten en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en elkaar daarmee te inspireren. 

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren