Fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen!
Ik ben Mariëlle Broekman (1969), wandelcoach, healer en verbinder.
Mijn belangrijkste doel is om mensen te verbinden. Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan te kunnen gaan. Alleen wanneer je bewust bent van jezelf, ben je in staat om je oprecht te verbinden met anderen.

Voor mij kwam rond mijn 38ste het moment dat ik mij realiseerde dat het voldoen aan de verwachtingen en meedoen in de ratrace mij vrijwel niets had gebracht. Ik kreeg geen voldoening meer uit de vaste commerciële baan die ik had en ik was niet gelukkig na de zoveelste mislukte relatie. Ik kwam op een punt in mijn leven waarop ik zei ‘zo gaat het voor mij niet werken, op deze manier wil en kan ik niet verder. Ik wist dat er meer uit mezelf en uit het leven te halen was. Om meer mijzelf te kunnen zijn en vanuit mij hart te kunnen leven wist ik ook dat ik eerst meer met mijzelf in verbinding moest komen. Met die wetenschap ben ik aan de slag gegaan.

Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling o.a. vernieuwend coachen, wandelcoaching, intuïtieve ontwikkeling, Reiki, 1, 2 en 3. Daarnaast volgde ik ook verschillende opleidingen om mensen te healen en te ondersteunen in hun bewustwordingsproces. Ik merkte namelijk dat hier ook mijn hart ligt, en dat mijn belangstelling hiervoor steeds meer groeide. Het is zulk mooi en bijzonder werk om mensen te begeleiden in hun groeiproces!

Deze trainingen en ook mijn eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had, en ook om Heart of Living op bouwen. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 45plussers omdat ik daar affiniteit mee voel.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Tijdens mijn activiteiten en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en elkaar daarmee te inspireren. Ik help ze tevens om patronen, thema’s en triggers te doorzien en de oorzaak van (oude) pijn op te lossen en te helen. In contact met je eigen kern kun je namelijk weer zijn wie je werkelijk bent, in vrijheid en onafhankelijkheid. Vrij van angsten, onzekerheid en los van het oordeel en kritiek van anderen. Terug in verbinding met jezelf om je vandaar uit ook weer met anderen te verbinden. 

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren