Mijn naam is Mariëlle Broekman en ik werk vanuit mijn bedrijf Heart of Living als coach en healer. Heart of Living verbindt en inspireert de 50-plusser.
Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan te kunnen gaan.

Rond mijn 38ste kwam het moment dat ik mij realiseerde dat het voldoen aan de verwachtingen en meedoen in de ratrace mij vrijwel niets had gebracht. Ik wist dat er meer uit mezelf en uit het leven te halen was. Om meer vanuit mij hart te kunnen leven en mijzelf te kunnen zijn wist ik ook dat ik eerst meer met mijzelf in verbinding moest komen. Met die wetenschap ben ik aan de slag gegaan.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals: vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, 2 en 3 en Mindfulness. Daarnaast volgde ik ook healing trainingen om mensen te ondersteunen in hun bewustwordingsproces.

Deze trainingen en ook mijn eigen levenservaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had om Heart of Living op bouwen. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers omdat ik daar affiniteit mee heb.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Tijdens mijn activiteiten en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en elkaar daarmee te inspireren.

Ik help mensen tevens om zich bewust  worden van oude patronen en de oorzaak van (oude) pijn op te lossen zodat ze weer in contact kunnen komen met hun eigen kern en zich vrij voelen. Vrij van angsten en onzekerheid en los van oordeel en kritiek.

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren