Over Heart of Living en Mariëlle Broekman

Verbindt en inspireert 50-plussers

Marielle Broekman

Volg je me al op Facebook?

Liefde is het enige wat meer wordt als je het deelt

Mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje. 

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling, familieopstellingen, en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis!

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen rondom Heart of Living?de

Op de reis van het leven

Op de reis van het leven
kom je veel wegwijzers tegen !
sommige naar plaatsen waar het gras altijd groener is
en sommige naar plaatsen waren bloemen van geluk en liefde welig groeien

Op de reis van het leven
kom je veel mensen tegen!
sommige omringd door een hoge muur van zelfvoldoening
en sommige met open armen die vreugde en naastenliefde zaaien

Op de reis van het leven
kom je veel handen tegen !
sommige geopend uit onverzadigbaar egoïsme
en sommige als symbool van wederzijdse vriendschap en respect

Op de reis van het leven
kom je veel harten tegen !
sommige versteend door het duister karakter van eigenliefde en sommige gewarmd door de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar

Op de reis van het leven
kom je veel talen tegen
sommige rijk aan woorden van onbegrip en haat
en sommige overgoten met de zoete geur van verzoening en verdraagzaamheid

Op de reis van het leven
kom je veel stemmen tegen!
sommige een klaagzang van onbeantwoorde verlangens
en sommige een zachte symfonie van dankbaar geluk

Op de reis van het leven
kom je ook eens wolken tegen!
sommige als zwarte dekmantel voor wegen slecht bewandeld
en sommige als nieuwe bron van herboren geluk

Op de reis van het leven
kan je volop van de zon genieten !
als je de schoonheid in je medemens ziet
en deze warmte deelt met iedereen die je tegen komt !

Marielle Broekman

Het Heart of Living team

Mariëlle Broekman

Eigenaar, wandelcoach, reisleidster en healer

Hierboven heb je natuurlijk al mijn uitgebreide verhaal kunnen lezen! Maar ik kan niet wachten om je te ontmoeten op een van mijn reizen, wandelactiviteiten of andere evenementen zodat ik ook jouw verhaal kan horen!

Riekie

Reisleidster wandelweekenden Brabantse Kempen

Hoi allemaal

Ik ben Riekie en ik woon in Baarschot samen met mijn man Kees. We hebben twee zonen die inmiddels hun eigen stekje gevonden hebben.

Mijn grootste hobby is wandelen, dit doe ik ook graag met mijn kleinkinderen in dit mooie gebied waar we wonen, de Brabantse Kempen.

Ron en Jolanda

Reisleiders wandelweekend Valkenburg en wandelweek Oostenrijk

Hallo wandelaars,

Wij zijn Jolanda en Ron. We wonen in Wilnis. Tijdens een wandeling van Heart of Living hebben we elkaar leren kennen en daarna volgden er nog velen!

Wil jij ook gezellig met ons meewandelen? Wij begeleiden het wandelweekend in Valkenburg en de wandelweek in Oostenrijk. Wie weet tot snel!

Rianne van Woerden

Rianne van Woerden

Reisleidster wandelweekenden Egmond aan Zee

Hoi iedereen,

Ik ben Rianne van Woerden en sinds twee jaar woon ik bij Egmond aan Zee. Na een intense periode in mijn leven heb ik mijn hart gevolgd en ben ik vanuit Zwolle verhuisd naar de kust. Ik heb geen moment spijt of twijfel gehad over deze keuze sinds ik hier woon.  Ik ben verliefd geworden op de duinen met zijn verrassende zoet waterwellen en duinbloemen. Ik kom tot rust bij de altijd stromende zee. 

Naast mijn activiteiten voor Heart of Living organiseer ik stiltewandelingen met poëzie en inspiratie vanuit Egmond aan Zee (wandelmeeaanzee.nl).

Isabel Engbers

Online marketeer

Hey levensgenieter,

In mijn vrije tijd ga ik het liefst zelf op reis. Ik geniet ervan om door kleine stadjes te wandelen en buitenlandse lekkernijen te ontdekken. Je zult me vaak vinden met een leesboek in de zon, onder het genot van een lekker drankje!

In mijn werk doe ik het liefst creatieve en onderzoekende taken. Voor Heart of Living houd ik me daarom bezig met de website en online marketing. Waarom? Zodat jij dé reis vindt die bij jou past en je een connectie kunt maken met andere alleenstaanden met dezelfde interesses.

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.