Healing

€75,-

Introductie

Over de Healing

In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in de sessie mee aan de slag.

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel of lig je op de behandeltafel. Wat jij prettig vindt! Je houd je kleding aan (los zittende kleding heeft de voorkeur). Bij een healing ontvang je via mijn handen de benodigde helende energie. Tijdens een healing zijn mijn handen alleen maar een ‘doorgeefluik’ voor de helende energie van healers die in de ‘spirit world’ verkeren. Zij weten precies welke healing jij nodig hebt, en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden.

Deelnemers houden van
Icoon zelfliefde

Meer contact met je gevoel

Antwoord op levensvragen

Goede gesprekken

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Het programma

Na de healing geef ik ook een reading. Tijdens een reading lees ik jouw energieveld en krijg ik informatie via mijn verbinding met de spirits. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem.

Het doel van een healing/reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven. Wat belemmert je om het anders te doen en wat heb je nodig om bestaande patronen te doorbreken.

Door  de healing worden geblokkeerde energieën vrijgemaakt en gaat jouw levensenergie weer stromen.

Wat een healing je oplevert

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

De healing vindt plaats in Lunteren. Je ontvangt het adres na definitieve boeking.

Mocht je graag op een andere locatie willen afspreken, dan is dat in overleg ook mogelijk.  

relaxdag

Meld je aan voor de Healing

Op afspraak

Ontvang meer informatie en boek

€75,- (bij meerdere sessies spreken we een speciaal tarief af)

Alle prijzen zijn inclusief btw

Inclusief

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een healing op afstand. De kosten daarvoor zijn € 29,00 voor een half uur en € 47,00 v00r een uur. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.