Individuele familieopstelling

€79,-

Introductie

Over familieopstellingen

Een opstelling kan een bevrijdend inzicht geven als je worstelt met vragen, waar je het antwoord niet (helemaal) op weet. Dit kan gaan over de relatie met een partner, ouder(s) of over bepaalde terugkerende patronen. Vaak ligt de wortel van het probleem niet bij jou, maar bij iemand anders uit het familiesysteem. Een opstelling helpt om deze dynamiek uit te zoeken

Bij een familieopstelling brengt een vraagsteller een vraag in waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Een familieopstelling kan helpen om inzicht te krijgen in patronen, emoties en relaties die ons beïnvloeden in het dagelijks leven en kunnen ons helpen begrijpen hoe onze familie ons beïnvloedt. 

Het helpt om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Als deze zichtbaar zijn, kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkingen.

Deelnemers houden van
Icoon zelfliefde

Meer contact met je gevoel

Antwoord op levensvragen

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Ervaringen van anderen

5/5

Hoe het werkt

Het startpunt is een vraag, die door jou wordt ingebracht. Op basis van de vraag wordt een familieopstelling gemaakt. Op de tafel of in de ruimte. 

We onderzoeken samen welke dynamiek er mogelijk speelt en wat jou onbewust beïnvloedt. Het doel is dat hier bewustzijn op komt en jij een helende beweging kan maken.

Om zichtbaar te maken wat in je familie of in je leven speelt, maken we gebruik van poppetjes of vloerankers en andere elementen, die op een bepaalde manier ten opzichte van elkaar staan. 

Een opstelling laat je van op een afstandje naar de situatie kijken, waar je er normaal gesproken midden in zit. Het laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is van de dingen waar jij tegen aan loopt. Je gaat de tot nu toe verborgen verbanden zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Pas als deze zichtbaar worden, kan je je er van losmaken en nieuwe mogelijkheden gaan uitproberen. 

Het ervaren en het voelen van een opstelling geeft een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen.

Jouw vraag hoeft niet altijd over je familie te gaan, het kan van alles zijn. Wel is het zo dat vaak de oorzaken in onze vroege jeugd te vinden zijn.

familieopstelling

Een familieopstelling helpt je

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

Individuele familieopstellingen vinden plaats in Maarssen, Egmond aan Zee of in Arenas (Andalusië)

Wandelweekend veluwe

Meld je aan voor de individuele familieopstelling

Op afspraak

Meld je nu aan

Kosten
€79,-

Alle prijzen zijn inclusief btw

Inclusief

Het is ook mogelijk om mee te doen aan een familieopstelling in groep. Bekijk de data en mogelijkheden hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.