Telefonisch consult

Vanaf €15,-

Introductie

Telefonisch consult

Heb jij een vraag die jou momenteel bezig houdt, dan kun je naast healing of wandelcoaching ook gebruik maken van de Heart of Living hulplijn.

Of het nou voor advies, inzichten of steun is. Of omdat je hulp nodig hebt bij het nemen van een belangrijke beslissing, bel mij gerust!

Speciaal voor mensn die houden van

Mediteren

Persoonlijke ontwikkeling

Goede gesprekken

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Werkwijze

Als we met elkaar praten door de telefoon of contact hebben via skype, stem ik mij af op jouw energie. Je vertelt me je verhaal en we gaan in gesprek waarin ik je ook vragen stel. De informatie die ik energetisch via jou doorkrijg, gebruik ik om je antwoorden en richting te geven. Ik maak daarbij ook regelmatig gebruik van kaartleggingen.

Het is ook mogelijk om via Skype contact te hebben.

Wat een telefonisch consult je oplevert

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

Via de telefoon of videobellen.

Marielle Broekman

Plan een telefonisch consult

De prijzen

€15,- voor 20 minuten
€25,- voor 30 minuten
€40,- voor 60 minuten

Alle prijzen zijn inclusief btw

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.