Transformatiespel

€69,-

Introductie

Over het Transformatiespel

Het transformatiespel is een krachtig middel om tot meer bewustwording te komen. Het is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken.

Hoe wordt het spel gespeeld?
Het transformatiespel ziet er uit als een gewoon gezelschapsspel, met een speelbord, kaartjes en dobbelstenen. Je speelt het spel met anderen en tegelijkertijd speel je je eigen spel, aan de hand van een vooraf geformuleerde persoonlijke vraag. In tegenstelling tot een normaal spel, waar de aandacht gericht wordt op het winnen van het spel, staat bij het transformatiespel de beantwoording van jouw persoonlijke vraag centraal. 

Deelnemers houden van

Bewustzijn ontwikken

Inzicht in je valkuilen

Goede gesprekken

Antwoord op levensvragen

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Voorbeeldvragen

  • Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
  • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke richting is voor mij de juiste?
  • Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
  • Hoe vind ik meer balans in werk en privé?
  • Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
  • Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

 

Op het spelbord bewandel jij jouw levenspad met alle belemmeringen en uitdagingen van dien. Via kaartjes word je aangemoedigd, ondersteund en geconfronteerd op jouw levenspad.

Wat het transformatiespel je oplevert

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

Het transformatiespel vindt plaats in Lunteren. Je ontvangt het adres na definitieve boeking.

relaxdag

Meld je aan voor het Transformatiespel

24 mei 2024

Meld je nu aan

€69,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw

Na de aanmelding ontvang je een mail met meer informatie en de stappen voor de verdere afhandeling.

Inclusief

Ik kan ook de workshop bij jou thuis begeleiden. De kosten voor een workshop voor vier personen bedragen €239,00 en een reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km).

Ik begeleid de workshop ook bij bedrijven. Workshops voor bedrijven gaan op basis van een offerte op maat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.