Inspiratiereizen

Bezinningsreis Andalusië

Bezinningsreis Andalusië

Heart of Living organiseert een bezinningsreis in Spanje van maandag 17 januari  t/m zaterdag 22 januari 2022 

Voor wie
Deze dagen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die graag een time-out willen, de zon willen op zoeken. Even weg van alle beslommeringen, de balans op te maken, inspiratie op te doen en jezelf op te laden.

Er kunnen persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan zijn dat je voor een keuze staat binnen je werk of in je privé leven. Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de rust en de fijne locatie zijn mooie ingrediënten om heerlijk te genieten.

Programma

Op de aankomst dag ben je vanaf 18.00 uur welkom.
Het dagelijks programma bestaat uit een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten in de ochtend en ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn in de middag.

Ontbijten is mogelijk vanaf 08.00 tot 09.30 uur  Vanaf 10.00 uur tot 12.00 gaan wij aan slag met een thema door middel van visualisatie, meditatievormen, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.
De gezamenlijke lunch is van 12:30-13:30. Na de lunch heb je tijd voor jezelf waarin je alle ruimte hebt je eigen antwoorden, inzichten te onderzoeken, te ontdekken of lekker te relaxen. Er is tussendoor ook gelegenheid voor individuele vragen of coaching. Het gezamenlijk diner is om 19:30 uur.

Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om de omgeving te verkennen en te shoppen in de leuke winkeltjes van o.a. Nerja en heerlijk te lunchen in één van de leuke tapasrestaurantjes.

Wandelen staat ook op het programma en wij wandelen o.a. naar Maro. Daar is ook de mogelijkheid om de grotten van Nerja te bezoeken. Tevens gaan wij een ochtend naar Frigliana. Frigiliana is een klein wit dorpje in de omgeving van Nerja. Vandaar uit maken wij een mooie wandeling terug richting Nerja. 

Groepsgrootte
In een kleine groep van maximaal 6 mensen is er veel persoonlijke aandacht en ook tijd voor individuele coaching gesprekken.

Accommodatie
We verblijven in een mooi, ruim huis met privé zwembad, een groot terras met een uitzicht op de bergen. Het huis ligt dicht bij het centrum van Nerja
. Nerja is een charmant en sfeervol Spaans vissersplaatsje aan de Middellandse zee waar het authentieke Spaanse karakter nog bewaard is gebleven.

Extra informatie

Data en tijd: Maandag 17 januari vanaf 20.00 uur tot zaterdag 22 januari 16.00 uur 

Kosten 

€ 750,00

Inclusief

 • 5 overnachtingen op een tweepersoonskamer in een heerlijk huis op een fijne locatie.
 • 5 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner op de locatie, inclusief koffie, thee en frisdrank en wijn bij het eten. 
 • Ontspanningsoefeningen, visualisaties, meditaties, uitwisseling, energiewerk en wandelingen
 • Transformatiespel
 • Transfer van en naar de luchthaven Malaga, mits je een van de vluchten neemt die wij aangeven.
 • Begeleiding van Heart of Living Mariëlle gedurende alle dagen

Exclusief

 • Vlucht naar Malaga en terug
 • Lunches en diners buiten het huis
 • Consumpties overdag en in de avond buiten het huis
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overige uitgaven

Vluchten en transfer
Goedkope vluchten zijn te boeken via Transavia vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.