Inspiratiereizen

Bezinningsreis Andalusië

Bezinningsreis Andalusië

Heart of Living organiseert een 8-daagse bezinningsreis in Spanje van
8-14 januari 2021.

Voor wie
Deze dagen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die graag een time-out willen, de zon willen op zoeken. Even weg van alle beslommeringen, de balans op te maken, inspiratie op te doen en jezelf op te laden.

Er kunnen persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan zijn dat je voor een keuze staat binnen je werk of in je privé leven. Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de rust en de fijne locatie zijn mooie ingrediënten om heerlijk te genieten.

Programma

Vrijdag 8 januari ben je vanaf 18.00 uur welkom. Het dagelijks programma bestaat uit een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten in de ochtend en ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn in de middag.

Ontbijten is mogelijk vanaf 08.00 tot 21.30 uur  Vanaf 10.00 uur tot 12.00 gaan wij aan slag met een bepaald thema door middel van visualisatie, meditatievormen, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.
De gezamenlijke lunch is van 12:30-13:30. Na de lunch heb je tijd voor jezelf waarin je alle ruimte hebt je eigen antwoorden, inzichten te onderzoeken, te ontdekken of lekker te relaxen. Er is tussendoor ook gelegenheid voor individuele vragen of coaching. Het gezamenlijk diner is 19:30 uur.

Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om de omgeving te verkennen en te shoppen in de leuke winkeltjes van o.a. Nerja en heerlijk te lunchen in één van de leuke tapasrestaurantjes.

Wandelen staat ook op het programma en wij wandelen o.a. naar Maro. Daar is ook de mogelijkheid om de grotten van Nerja te bezoeken. Tevens gaan wij een ochtend naar Frigliana. Frigiliana is een klein wit dorpje in de omgeving van Nerja. Vandaar uit maken wij een mooie wandeling terug richting Nerja. Donderdagochtend nemen wij weer afscheid van elkaar.

Groepsgrootte
In een kleine groep van maximaal 7 mensen is er veel persoonlijke aandacht en ook tijd voor individuele coaching gesprekken.

Accommodatie
We verblijven in een mooi, ruim huis met privé zwembad, een groot terras met een uitzicht op de bergen. Het huis ligt dicht bij het centrum van Nerja
. Nerja is een charmant en sfeervol Spaans vissersplaatsje aan de Middellandse zee waar het authentieke Spaanse karakter nog bewaard is gebleven.

Extra informatie

Kosten
€650,00 p.p.

Inclusief

  • 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer in een heerlijk huis op een fijne locatie.
  • 6 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x diner op de locatie, inclusief koffie, thee, frisdrank, wijn, bier en borrelhapjes
  • Ontspanningsoefeningen, visualisatie, meditatie, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.
  • Transfer van en naar de luchthaven Malaga, mits je een van de vluchten neemt die hieronder zijn aangegeven.
  • Begeleiding van Mariëlle gedurende alle dagen

Exclusief

  • Vlucht naar Malaga en terug
  • Lunches en diners buiten het huis
  • Consumpties overdag en in de avond buiten het huis
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Overige uitgaven

Vluchten en transfer
Goedkope vluchten zijn te boeken via Transavia vanuit Amsterdam en Eindhoven.

Je kan gebruik maken van de transfer mits jij de heenvlucht neemt van Transavia de HV6109 om 17.10 vanuit Amsterdam of De HV6653 om 16.00 uur vanaf Eindhoven of als je rond 20.00 uur op de luchthaven van Malaga bent.

Terug kan je ook gebruik maken van de transfer als je vlucht van Transavia neemt de HV6116 om 10.40.

Ook kan ik een taxi voor je regelen als je een andere vlucht neemt. Daar zijn wel meerkosten aan verbonden.