Persoonlijke ontwikkeling

Healing

Healing

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat?
Wil je graag antwoord krijgen op levensvragen?
Zit je momenteel vast en heb je weinig contact met je gevoel?

Maak dan een afspraak voor een healing sessie!

Werkwijze

In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in de sessie mee aan de slag.

Tijdens de behandeling zit jij op een stoel of lig je op de behandeltafel. Wat jij prettig vindt! Je houd je kleding aan (los zittende kleding heeft de voorkeur). Bij een healing ontvang je via mijn handen de benodigde helende energie. Tijdens een healing zijn mijn handen alleen maar een ‘doorgeefluik’ voor de helende energie van healers die in de ‘spirit world’ verkeren. Zij weten precies welke healing jij nodig hebt, en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden.

Reading

Na de healing geef ik ook een reading. Tijdens een reading lees ik jouw energieveld en krijg ik informatie via mijn verbinding met de spirits. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem.

Het doel van een healing/reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven. Wat belemmert je om het anders te doen en wat heb je nodig om bestaande patronen te doorbreken.

De effecten van een healing

Een healing stimuleert en ondersteunt je in je persoonlijke ontwikkeling en verdiept het contact met jezelf en de wereld om je heen. Daarnaast zorgt het voor een optimale verbinding tussen lichaam, ziel en geest.

Door healing worden geblokkeerde energieën vrijgemaakt. Jouw levensenergie gaat weer stromen doordat je oude emoties en ervaringen loslaat. Je leert beter omgaan met jouw energiebalans met alle positieve gevolgen van dien voor je gezondheid, relaties en werk.

Locatie

Lunteren (adres volgt bij inschrijving).

Mocht je graag op een andere locatie willen afspreken, dan is dat in overleg ook mogelijk.  

Tijdsduur: anderhalf uur

Tarief: € 75
Bij meerdere sessies spreken wij een speciaal tarief af.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een healing op afstand. De kosten daarvoor zijn € 29,00 voor een half uur en € 47,00 v00r een uur. 

  Na jouw sessie heb ik een stroom van emoties gehad. Die heb ik heerlijk laten gaan. Was geloof ik echt nodig. Nu ben ik heel erg relaxt. Ik heb de sessies wel als zeer fijn ervaren. Als nog dank hier voor.

  Marja

  Gisteren heb ik bij Mariëlle een ‘Healing Sessie’ gehad en dat was een hele bijzondere belevenis! Ik die niets heeft met ‘zweverigheid’ en eigenlijk alles wil kunnen beredeneren, werd verrast door wat Mariëlle allemaal zag en voelde tijdens deze sessie. Het was allemaal waar!! Wij hebben aan de hand hiervan samen dingen uitgeplozen en gekeken naar punten waar ik mee zat en hoe ik daar op een betere manier mee om kon gaan. Echt verhelderend en erg mooi! Dit wilde ik graag delen met jullie want ik gun dit iedereen. Dus sta je op de drempel… neem dan een stapje richting bewustwording en zelfkennis, het gaat je vast veel brengen.

  Babet

  Ik heb recent een ‘Healing Sessie’ gedaan bij Mariëlle,deels uit interesse en nieuwsgierigheid, ‘wat is dit nu eigenlijk’
  Het was een bijzondere, tevens zinvolle ervaring. Er onstaat ontspanning, bewustwording en inzicht. Blokkades worden aangekeken en doorbroken en je wordt geraakt door de energie en verbinding. Daarna nog een gesprek op rustige, geduldige en prettige wijze maakt dat als de ‘verdoving’ is uitgewerkt….
  De toegestroomde positieve energie je zeker wat gaat opleveren.

  Jan