Inspiratiereis naar Glastonbury

Inspiratiereizen

Data: 16 t/m 20 mei 2023

 en 5 t/m 9 september

  Een goede conditie is vereist

€597,- Prijs incl. BTW en toeristenbelasting

Bekijk data en prijzenProgramma

Ga met mij mee naar Glastonbury!

Glastonbury ligt in de meest zuidwestelijke hoek van Engeland en wordt ook wel het voormalige eiland van Avalon genoemd.

Het is een zeer spirituele, heilige en mystieke krachtplek met een bijzondere krachtige energie. De energie is hier helend en genezend en brengt je tot een verdieping van je hartopening, waardoor je je eigen ware Zelf op een krachtige manier mag beleven.

Glastonbury wordt ook wel het hartchakra van Europa genoemd. Ik neem jou mee naar bijzondere krachtplekken zoals o.a. de Glastonbury Tor, de Abdij, de Rode Bron in de Chalice Well Garden en de Witte Bron. 

Tevens gaan wij ook naar Stonehenge.  Deze plekken vormen de schatkist voor ons programma. Er is voldoende tijd voor jezelf en voor integratie.

Centraal in deze reis staan

In contact komen met de liefde voor jezelf

Antwoord krijgen op levensvragen

Bezoeken van krachtplekken

Meditatie en relaxmomenten

Over mij

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer.

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier midden in de natuur in Lunteren. Een plek waar ik graag ben voor inspiratie en om tot rust te komen.

Ervaring Glastonburry reis

Voor het eerst dieper dan Londen in Engeland geweest, aangenaam verrast en genoten van het wonderschone, groene Britse  landschap en de spirituele plek Glastonburry en Stonehenge. Ik vond de reis heel indrukwekkend, met mystieke, magische momenten vol bezinning. Maar ook gewoon gezellig met gelijkgestemde vrouwen.Marielle had een evenwichtig en bijzonder programma samengesteld: zonder gejakker, maar we hebben ondertussen wel veel gezien, gevoeld en meegemaakt. Voor mij was het op deze bijzondere plek de perfecte time out, die  ik in deze fase van mijn leven nodig had.  En verder was het gewoon super leuk

Ervaring Glastonburry reis

Voor mij was het een spannende ervaring om alleen op reis te gaan met vreemden. Het bijzondere was dat we allemaal snel op Schiphol al een klik met elkaar bemerkten. Dit is ook wat de andere dagen is gebleven. Het voelde veilig voor iedereen om te delen en te laten gebeuren wat er gebeurde dat vond ik mooi en ook bijzonder.

De combi van krachtplekken bezoeken/kaarten leggen /samen mediteren gaf bijzondere momenten. De verschillende energieën kunnen voelen is een aparte ervaring. Ik had geen idee dat er verschil is in mannelijke en vrouwelijke energie en dat ik het ook echt kon voelen. Het smudgen bij de Priesteres was een bijzondere ervaring die ik niet gauw vergeet. Ik heb deze reis veel moeten aarden en dat voelde goed. Ik constateer dat ik rustiger ben thuisgekomen van de reis en ik voelde me sterker. Ik wil dit gevoel voorlopig nog wel vasthouden want ik merkte dat bij thuiskomst de hectiek nog even blijft.

Dank je wel voor je lieve begeleiding en mooie ervaring.

Het programma

Heb jij behoefte aan een diepe verbinding met de liefde voor jezelf, een verbinding met het leven en jouw levensvreugde? Dan is deze reis naar Glastonbury een cadeau aan jezelf!

De maaltijden
Ontbijten doen we samen en is bij de prijs inbegrepen. Lunch en diner doen wij samen en is voor ieders eigen rekening. Glastonbury heeft heel veel leuke, betaalbare en gezellige restaurantjes en we kunnen ook zelf koken als wij dat willen.

Wat kun je tijdens de 5-daagse verwachten

Wandeling naar de Glastonbury Tor
Wandeling naar en bezoeken van de Abdij
Het bezoeken van de prachtige Chalice Well Garden
Bezoek aan de Stonehenge

Locatie

We verblijven in een fijn huis circa 10 minuten van het centrum waarvandaan je alle mooie plaatsen lopend kunt bereiken. Het huis heeft 5 slaapkamers en twee badkamers. 

 

 

Outdoor Photography Experience

Meld je gauw aan voor de reis naar Glastonbury en ga aan de slag met je diepe verbinding en de liefde voor jezelf

16 t/m 20 mei en 5 t/m 9 september

De kosten

€ 597  p.p.

Incl. BTW en toeristenbelasting

 

Vraag meer informatie aan

Inclusief

-4 nachten verblijf o.b.v. een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer inclusief ontbijt en gedeelde badkamers (2 totaal). Toeslag eenpersoonskamer is € 140,00
-Transfer vanuit Bristol naar Glastonbury en van Glastonbury naar Bristol mits je de vlucht neemt die aangegeven zal worden hier op de site.
-Entree Abbey
– Entree Chalice Gardens met Rode Bron- entree en baden in Witte Bron
– Wandeling en bezoek Glastonbury Tor
– Bezoek Stonehenge (regulier kaartje)
– Bezichtigen van de Maria Magdalena Kapel
– Begeleide meditaties/visualisaties op diverse plaatsen
– Reisbegeleiding van Heart of Living: Mariëlle

Exclusief

  • Vlucht naar Bristol: je kan jouw vlucht boeken via KLM. Hoe eerder je de vlucht boekt, hoe voordeliger het tarief (rond de € 110 tot € 150). Het is handig om dezelfde vlucht nemen zodat je gebruik kunt maken van de gezamenlijke taxi.

  • Transport naar Stonehenge

  • Lunch en diner

  • Drankjes en persoonlijke uitgaven gedurende de reis

  • Reisverzekering en annuleringsverzekering

 

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de leeftijden van de deelnemers?
De leeftijd van de deelnemers ligt gemiddeld tussen de 50 en 67 jaar.
Komen de meeste mensen alleen?
Ja het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin of broer, zus of partner komen. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten.
Is Heart of Living een datingsite?
Nee. Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50plussers. Heart of Living is dus geen datingsite.
Als een activiteit niet door gaat, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.
Moet ik een lidmaatschap afsluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living?
Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.
Zijn de wandelingen zwaar?
De zwaarte van de wandelingen verschilt per event, maar een goede wandelconditie is wel vereist.
Wat gebeurt er bij slecht weer?
Buiten activiteiten worden uitgesteld in gevaarlijke weersomstandigheden of overmacht. Voor binnenactiviteiten geldt dit op het moment dat de locatie onveilig wordt geacht.
Houden jullie rekening met mensen met een speciaal dieet?
Ja. Geef het dan wel aan bij het boeken van de activiteit.
Hoe gaan jullie om met corona?
In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.