Persoonlijke ontwikkeling

Online programma

Verruim je bewustzijn

Wil jij jouw bewustzijn vergroten zodat je meer uit je leven kunt halen? Neem dan deel aan het online programma “Verruim je bewustzijn” van Heart of Living.

Bewustzijnsontwikkeling is nodig wanneer jij een of meerdere aspecten van je leven wilt veranderen. Een proces dat zich op verschillende niveaus afspeelt. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. 

Deze online training van 5 lessen, verdeeld over 5 weken helpt je naar binnen te kijken en in verbinding te komen met je innerlijke zelf. Elke week heeft een  thema. Door het afwisselende programma word je uitgenodigd en uitgedaagd tot ontdekken, bewust-worden en ervaren van wie je nu eigenlijk bent.

Wat levert het je op?

Je gaat je meer bewust worden en ervaren van wie je nu eigenlijk bent en die transformaties in gang te zetten waardoor je meer rust en vreugde in jouw leven zal ervaren.

Door (schrijf)oefeningen, meditaties, visualisaties en creatieve oefeningen worden je gevoel en bewustzijn aangesproken. 

Elke week stuur ik jou een mail met een visualisatie of meditatie, diverse oefeningen en een affirmatie.

Voor wie

Dit programma is bedoeld voor mannen en vrouwen die voelen dat het tijd is voor verandering en meer willen groeien in bewustzijn.

Datum

Je kan op elk moment starten

Kosten

€ 49,95

Inclusief

  • 5 wekelijks (iedere maandag) ontvang je visualisaties, oefeningen en affirmaties om meer te groeien in je bewustzijn
  • Een besloten community op facebook waar je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen.
  • Een live meditatie avond (1,5 uur) via Zoom
  • Tussendoor is het mogelijk om mailcontact met mij te hebben.

Ervaringen

Bij Mariëlle heb ik de cursus “Verruim je bewustzijn “gevolgd.

Ik heb al veel therapieën en cursussen gevolgd vanwege trauma’s uit mijn verleden, maar de titel van deze cursus sprak me aan om weer eens met met mijn eigen bewust- zijn aan de slag te gaan. Eens kijken hoe ik er nu in deze periode van mijn leven, mee omga.

De balanstest, de affirmaties en de teksten, o.a. van Nelson Mandela,  die werden aangereikt hebben hier toe bijgedragen evenals de wekelijkse onderwerpen die werden behandeld : omgaan met angst, loslaten, dankbaarheid, liefdevolle vriendelijkheid en vertrouwen.

Alle onderwerpen hadden hun eigen vragen, opdrachten en meditaties.

Ik vind de cursus goed opgebouwd en is toegankelijk voor iedereen. Hij heeft een meerwaarde als je de confrontatie met je bewustzijn, op een eerlijke manier durft aan te gaan.

Mij heeft het weer meer verdieping en inzichten gegeven in hoe ik nu in het leven sta. Marijke