Oud transformatiespel

transformatiespel

Het transformatiespel

Wil je graag antwoord krijgen op levensvragen en meer inzicht in jouw uitdagingen?

Neem dan deel aan het Transformatiespel!

Het transformatiespel is een krachtig middel om tot meer bewustwording te komen. Het is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken.

Hoe het werkt

Hoe wordt het spel gespeeld?
Het transformatiespel ziet er uit als een gewoon gezelschapsspel, met een speelbord, kaartjes en dobbelstenen. Je speelt het spel met anderen en tegelijkertijd speel je je eigen spel, aan de hand van een vooraf geformuleerde persoonlijke vraag. In tegenstelling tot een normaal spel, waar de aandacht gericht wordt op het winnen van het spel, staat bij het transformatiespel de beantwoording van jouw persoonlijke vraag centraal. 

Voorbeelden vragen kunnen zijn:

 • Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
 • Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke richting is voor mij de juiste?
 • Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
 • Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
 • Hoe vind ik meer balans in werk en privé?
 • Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
 • Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

Op het spelbord bewandel jij jouw levenspad met alle belemmeringen en uitdagingen van dien. Via kaartjes word je aangemoedigd, ondersteund en geconfronteerd op jouw levenspad.

Extra informatie

Wat levert het spel op?
Het spel helpt je bewustzijn te vergroten en antwoorden te vinden op jouw vragen. Het is een bijzondere kans om je verder te ontwikkelen en het laat jouw kracht en mogelijkheden zichtbaarder worden.

Locatie
Lunteren en op aanvraag

Data en tijden

Woens 23 maart en vrijdag 1 april,  meer data volgen

Kosten
€ 69,00

Inclusief

 • Workshop van 4,5 uur
 • Koffie en thee met iets lekkers
 • Begeleiding door Mariëlle van Heart of Living

Ik kan ook de workshop bij jouw thuis begeleiden. De kosten voor een workshop voor vier personen bedragen € 240,00 en een reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km).

Ik begeleid de workshop ook bij bedrijven. Workshops voor bedrijven gaan op basis van een offerte op maat.

  Ik heb het transformatiespel als waardevol ervaren. Het begint al thuis met het zoeken naar de vraag die je in wilt brengen. Dit zette me in een bepaalde denkrichting. Uit 2 vragen koos ik er eentje, maar gaandeweg het spel kwam ook de andere aan het licht.Het spel creëerde bewustwording en inzichten, waar ik de dag erna mee aan de slag ben gegaan. Ik verwacht dat het zich in de komende tijd verder zal ontvouwen. Dank je voor je kundige begeleiding, waarin je veel betrokkenheid en compassie laat zien!

  Elma

  Wat het een bijzondere introductie! Inzichten zijn helderder, bewustzijn lijkt goed te zijn, ga proberen meer vanuit m’n gevoel ipv m’n verstand te leven en grenzen cq muren die ik zelf heb opgeworpen langzaam te slopen!  Vond jou hulp en inzicht heel verhelderend en fijn, voelde goed bij jou..durfde me kwetsbaar op te stellen. Ga je zeker nog zien met wandel of andere activiteiten

  Mieke