Persoonlijke ontwikkeling

Retraite

Retraite

Retraite Havelte (Drenthe)

Datum: volgt

In de zomer staat de natuur volop in bloei en is er leven in overvloed. Wij zelf zijn ook natuur. Ook wij kunnen bloeien en het leven volop in ons laten stromen. Belangrijk is wel dat we de tijd nemen om rust te vinden en op adem te komen. Voel jij die behoefte? Heart of Living biedt jou de mogelijkheid van een zomerretraite van drie dagen in Havelte (Drenthe).

Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de rust en een fijne locatie zijn mooie ingrediënten om volle dagen heerlijk te genieten. Tijdens de retraite ga je bij jezelf ‘binnen’ kijken. Zo kunnen er bijvoorbeeld persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan ook zijn dat je voor een belangrijke keuze staat in je werk of in je privé leven.

Ontspannen, loslaten en opladen, 

Ruimte ervaren en je vrij voelen

 Genieten van de natuur

Programma

We werken in het programma met visualisaties, stilte momenten, meditatievormen, oefeningen in de natuur, energie oefeningen, creatieve oefeningen en uitwisselingen. Dit gebeurt in een ontspannen en liefdevolle sfeer, samen met gelijkgestemden op een fijne locatie in de natuur. 

Accommodatie
We verblijven in het Voorhuis op het landgoed Meeuwenveen in Havelte. Het landgoed Meeuwenveen ligt te midden van beschermde natuurgebieden van Het Drentse Landschap. Je zult genieten van een zeldzame rijkdom aan planten- en dierenleven. Voor ontbijt, lunch en diner wordt gezorgd.

 

Extra informatie

Kosten
€ 375,00 per persoon
Extra toeslag eenpersoonskamer: €75,00

Inclusief

  • Twee overnachtingen o.b.v. een tweepersoonskamer.
  • Retraiteprogramma
  • Vol pension
  • Drankjes op de locatie
  • Toeristenbelasting
  • Begeleiding van Mariëlle Broekman van Heart of Living gedurende alle dagen

Exclusief

  • Vervoer naar Landgoed Meeuwenveen

Aanmelden
Er zijn 3 eenpersoonskamers beschikbaar en 3 tweepersoonskamers. Om een veilige en persoonlijke sfeer te behouden is er plaats voor maximaal 9 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over het programma, bel mij dan op 06-29068564