Wandelactiviteiten

Themawandelingen

In every walk with nature one receives far more than he seeks.

Heart of Living organiseert ook themawandelingen/workshops.
Deze wandelingen vormen een toegankelijke en inspirerende manier om eens stil te staan bij bepaalde thema’s en levensvragen. Je kunt denken aan thema’s als: grenzen bewaken, loslaten, zelfcompassie, van droom naar werkelijkheid, omgaan met angst.

We trekken, met een kleine groep, heerlijk de natuur in even uit de hectiek van alle dag, weg van to-do lijstjes en telefoon. We gaan genieten van de natuur en van alles wat we op ons pad tegenkomen.
In deze wandelworkshop wil ik je laten ervaren hoe je door het inzetten van de natuur nieuwe inzichten op kunt doen. 
Tijdens de wandelingen gaan wij aan de hand van vragen en opdrachten met elkaar in gesprek.

De themawandelingen starten in Ede of Lunteren en duren circa 2 uur. We lopen tussen de 1,5 en 2 km.

Ervaring van een deelneemster:

“Vergezeld door een schitterende najaarszon en op een prachtige landgoed, nam Mariëlle ons mee op ontdekkingsreis over onszelf en de Liefde. Gebruikmakend van datgene wat de herfst ons geschonken heeft aan materialen en kleuren, begeleidde Mariëlle ons in het voelen en verwoorden wat de Liefde voor ons betekent. Zoals de herfst ons grote variatie aan kleuren schenkt, zo heeft de verscheidenheid van oefeningen in de natuur, mij weer nieuwe inzichten gegeven van waaruit ik mijn persoonlijke liefdespad verder kan bewandelen”  Manuela, Houten

Praktische informatie

Kosten: €29,95

In de agenda vind je alle data en tijden van de themawandelingen.

Themawandelingen op maat

Ik bied ook themawandelingen aan op aanvraag waarbij jij zelf het thema aangeeft. Leuk om te doen met vriendinnen, collega’s of met familie.

Voor meer informatie en voor aanmelding stuur een mail naar info@heartofliving of neem contact op via onderstaande button.