Wandelactiviteiten

Heart of Living wandel 3-daagse

Heart of Living wandel 3-daagse

Donderdag 15 juli t/m zaterdag 17 juli

Als je van wandelen houdt, lekker eten en het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen, neem dan deel aan de Heart of Living 3-daagse!

Heart of Living organiseert voor de eerste keer deze wandel 3-daagse. Drie dagen lang genieten van wandelen op de Veluwe rond het midden van Nederland. Geniet en ontspan met een leuke groep mensen van volledig verzorgde dagen in een prachtige omgeving.

De routes zijn uitgezet naar drie verschillende richtingen zodat je iedere dag in een nieuwe omgeving loopt. De wandelingen zijn gevarieerd. Naast bos en heide loop je ook door de Gelderse Vallei, stuifzandgebieden, langs beekjes en soms kom je wat heuvels tegen.

De wandelingen worden begeleid door een aantal wandelbegeleiders en van alle routes is een GPX beschikbaar voor je navigatietoestel.

Programma

Donderdag
Ontvangst vanaf 09.30 uur met koffie/thee.
11:00 Start 1e wandeling van circa 17 km via het Wekeromse Zand naar het Middelpunt van Nederland
Lunch onderweg
19:00 Italiaans buffet

Vrijdag
Ontbijtbuffet vanaf 08:00
09:30 start 2e Wandeling van 26 km door o.a. het gebied van de luchtlandingen van operatie Market Garden aan het einde van WOII.
Lunch onderweg
19:00 BBQ

Zaterdag
Ontbijtbuffet vanaf 08:30
10:00 start 3e Wandeling van 18 km, o.a. over landgoed Kernhem waar oude beuken uit 1735 staan op de Doolhoflaan. Aan het eind van de Doolhoflaan vind je een kleine grafheuvel die vermoedelijk dateert uit de Bronstijd en hier ligt ook de mysterieuze ‘bloedsteen’.
Lunch onderweg
Rond 15:00 finish
16:00 einde programma

Locatie
Je verblijft in groepsaccommodatie de Wildwal (De Eekhoorn) in de bossen bij Lunteren. Dit is ook de centrale start en finishplaats.

De accommodatie de Eekhoorn is een fijne, ruime, sfeervolle locatie. De Eekhoorn heeft 9 slaapkamers met stapelbedden. Badkamers en slaapkamers grenzen aan elkaar.

Het menu
Het diner wordt verzorgd door Bart van BBQ-Art. Bart verstaat de kunst van de barbecue en nog veel meer. De eerste avond gaan wij genieten van een heerlijk Italiaans buffet en de tweede avond  van een heerlijke barbecue (vlees/vis en vega).

Het ontbijtbuffet is in de groepsaccommodatie De Wildwal.  Hier heb je ook de gelegenheid om een lunchpakket voor onderweg klaar te maken.

Benodigdheden
De wandelingen zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Goede, waterdichte wandelschoenen zijn wel noodzakelijk.

Extra informatie

Kosten
€ 225,00 per persoon

Inclusief

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Twee overnachtingen in groepsaccommodatie De Wildwal
  • Verblijf op basis van 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner verzorgd door BBQ-Art
  • Toeristenbelasting
  • Begeleiding door Mariëlle van Heart of Living.

Exclusief

  • Vervoer van en naar de accommodatie
  • drankjes tijdens je verblijf ( je kunt bij de accommodatie muntjes kopen voor bier, wijn en fris).

min/max aantal deelnemers: 25/45