Persoonlijke ontwikkeling | Wandelactiviteiten

Wandelcoaching

Wandelcoaching

Wandelend nieuwe inzichten opdoen en leren hoe je nieuwe inzichten in kunt zetten in jouw dagelijkse leven! Met wandelcoaching kan dat! 

Terwijl je wandelt bespreek je de kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging.

Symbolen uit de natuur

Tijdens de coaching sessie krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag of  thema. Via de natuur ga je op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten.

Waarom wandelcoaching?

  • Je bent in beweging, zowel fysiek als mentaal en dat houdt je fit
  • Je hoeft elkaar niet aan te kijken en dat praat makkelijker
  • Er is ruimte om je heen, wat ook meer ruimte in je hoofd geeft
  • De natuur spiegelt en biedt veel metaforen voor het eigen leven
  • Al je zintuigen worden geprikkeld, dat maakt de beleving intenser
  • Het levert  betere en snellere resultaten op.

Werkwijze

Na een gratis telefonisch kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag bespreken, maak ik een inschatting van het aantal sessies met een prijsopgave. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een coaching-sessie.

Duur 

Een wandeling duurt gemiddeld 1½ uur. Hoeveel wandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de aard van je vraag. In de sessies onderzoeken we grondig zowel de vraag als ook de mogelijke oplossingen.

We wandelen bij Landgoed Beerschoten in De Bilt of in de bossen en heide bij Ede. 

Tarief

Telefonisch kennismakingsgesprek: gratis
Een wandelcoachingssessie van 1,5 uur :€ 75,00
Bij meerdere sessies spreken wij een speciaal tarief af. 

Vind je het prettig om in je eigen vertrouwde omgeving een sessie te ervaren, dan is dat mogelijk binnen een straal van een uur rijden van Lunteren. De vergoeding voor de reiskosten zijn dan € 0,19 per km.
Over het algemeen kan je de kosten voor een coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen via: je werkgever, PGB, de Arbo-dienst van je bedrijf of soms via jouw ziektekostenverzekering.

Wil je graag een wandelcoachsessie ervaren?

Wandelcoaching

Wat een inspirerende en bijzondere ochtend (en dag erna), heb ik gisteren met je mogen beleven!!!  Echt een prettige & mooie energie, die jij bij je hebt en wat heb je me fijn “meer richting kunnen geven” mbv (jouw) natuur…echt een cadeau!!

Edith

Terugkijkend op vanochtend: de ontspanning die ik over mijn hele lichaam voelde na afloop van het maken van het stilleven in de natuur, heeft zich de hele dag Nu even alles laten bezinken. Het heeft me echt goed gedaan, vandaag.

Theo