Wandelen rond de wereld

Wandelactiviteit

 Vrijdag 25 maart 13:30 uur t/m zondag 27 maart 15:00 uur

 Wandelervaring vereist

vanaf €245,- Prijs incl. BTW en toeristenbelasting

Bekijk data en prijzenProgramma

Wandel de lente in

Natuurlijk kan je niet de hele wereld rondwandelen in een weekend, dat is onmogelijk. Wat je wel gaat doen is genieten in hotel De Werelt. Lekker eten, tijd voor goede gesprekken op een prachtig locatie midden in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Van daaruit maak je drie mooie wandelingen in alle windrichtingen met het hotel als vertrekpunt. Eigenlijk wandel je dus toch een beetje rond De Werelt. De wandelingen zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Op zondag slaap je een uurtje korter omdat de zomertijd dan in gaat.

Deelnemers die meedoen houden van

Wandelen

Lekker tafelen

Goede gesprekken

Mooie uitzichten

Over mij

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer.

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier midden in de natuur in Lunteren. Een plek waar ik graag ben voor inspiratie en om tot rust te komen.

Ervaring wandelweekend

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Leuke groep, heel ontspannen en er was altijd wel iemand om mee te praten. Er ontstonden mooie gesprekken en dat was ook wel jouw verdienste dat je er goed de sfeer in kan brengen. Met de voorwerpen die iedereen meebrengt krijg  je mooie gesprekken en leer je elkaar een beetje kennen.

Roelie

Ervaring wandelweekend

Allereerst moet mij van het hart, dat ik vanaf de ontvangst in het hotel geraakt was door jouw enthousiasme. De eerste klap was hier meer dan een daalder waard en gaf mij een warm gevoel. De confrontatie met een groep van 40 onbekenden is natuurlijk altijd een beetje spannend. Wat gaat het worden? Uiteraard voelt iedereen een bepaalde spanning, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Het was aan jou om die spanning weg te nemen en dat deed je voortreffelijk op een natuurlijke en eigen manier. Het uitwisselen van de cadeautjes was een goed hulpmiddel.

De wandelingen waren, ook dankzij het mooie weer, zeer geslaagd. De gesprekken naar aanleiding van de kaarten, waren ook verhelderend. Al met al was het een relaxed gebeuren met niet te veel georganiseerde activiteiten.

Ervaring wandelweekend

Het wandelweekend Brabant heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. De wandelingen waren prachtig, de groep boeiend en inspirerend en de organisatie en begeleiding door Mariëlle geweldig.

Angélique

Ervaring wandelweekend

Dank je wel voor de ontzettend leuke en warme dagen. Ik heb genoten, gelachen en kwam helemaal opgeladen en voldaan weer thuis. Ik ga je nieuwsbrief volgen en ga graag een volgende keer mee.

Liefs Amber

Het programma

 

Vrijdag 25 maart

Kennismaking
Wandeling over Landgoed Kernhem langs de Doesburgermolen (9km)
Luxe stampotten buffet

Zaterdag 26 maart

Ontbijt
Heidewandeling over de Ginkelse- en Edese heide, langs WOII monument Market Garden en een lunch bij de Mossel (16 km)
Diner – sharing dinner

Zondag 27 maart

Ontbijt
Wandeling naar het Wekeromse Zand en Middelpunt van Nederland (12km)
Lunch bij Restaurant De Goudsberg

Locatie

Je bent te gast in Hotel De Werelt, een fijn hotel in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Naast een gezellige bar en een goed restaurant zijn er prachtige kamers en beschikt het hotel over een zwembad, stoomcabine en een sauna.

Meld je aan voor het wandelweekend ‘Wandelen rondom de wereld’  

Vrijdag 25 maart 13:30 uur – zondag 27 maart 15:00 uur

Eenpersoonskamer

€ 297,- p.p.

Incl. BTW en toeristenbelasting

 

Meld je aan

Tweepersoonskamer

€ 245,- p.p.

Incl. BTW en toeristenbelasting

 

Meld je aan

Inclusief

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Twee overnachtingen op een tweepersoonskamer of éénpersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijt op zaterdag en zondag 
  • Diner op vrijdag en zaterdag
  • Drie mooie wandelingen 
  • Toeristenbelasting
  • Begeleiding door Mariëlle van Heart of Living

Exclusief

  • Lunch op zaterdag en zondag
  • Consumpties in het hotel en tijdens de lunch

Keer uitproberen? Doe mee aan de maandwandeling

Iedere maand organiseert Heart of Living voor 50-plussers een wandeling in een mooi natuurgebied ergens in Nederland. Jaarlijks terugkerende wandelingen zijn bijvoorbeeld de duinen en strand in Egmond, de bossen en heidevelden van de Planken Wambuis op de Hoge Veluwe en ook het prachtige polderlandschap bij Blokzijl of Landgoed Haarzuilens bij Utrecht.

Tijdens de wandelingen heb je alle gelegenheid voor een leuk gesprek, nieuwe mensen leren kennen en genieten van de mooie natuur. Aansluitend is er direct na de wandeling een borrel of een lunch.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de leeftijden van de deelnemers?
De leeftijd van de deelnemers ligt gemiddeld tussen de 50 en 67 jaar.
Komen de meeste mensen alleen?
Ja het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin of broer, zus of partner komen. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten.
Is Heart of Living een datingsite?
Nee. Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50plussers. Heart of Living is dus geen datingsite.
Als een activiteit niet door gaat, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.
Moet ik een lidmaatschap afsluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living?
Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.
Zijn de wandelingen zwaar?
De zwaarte van de wandelingen verschilt per event, maar een goede wandelconditie is wel vereist.
Wat gebeurt er bij slecht weer?
Buiten activiteiten worden uitgesteld in gevaarlijke weersomstandigheden of overmacht. Voor binnenactiviteiten geldt dit op het moment dat de locatie onveilig wordt geacht.
Houden jullie rekening met mensen met een speciaal dieet?
Ja. Geef het dan wel aan bij het boeken van de activiteit.
Hoe gaan jullie om met corona?
In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.