Wandelweekend Valkenburg

Wandelvakantie in Zuid-Limburg

 Vrijdag 23 september vanaf 14.30 uur t/m zondag 25 september  15.00 uur

 Wandelervaring vereist

v.a. €255 Prijs incl.usief btw en toeristenbelasting

Bekijk data en prijzenProgramma

Wandelen in Zuid-Limburg met overnachting en nieuw gezelschap

Heb jij ook zin in een gezellig wandelweekend in Limburg? Meld je dan aan voor deze singlereis speciaal voor 50 plussers.

Zuid-Limburg voelt als een stukje buitenland dichtbij huis. Het landschap is er heuvelachtig, de mensen spreken wat zangerig met een zachte g en bourgondisch genieten kunnen ze als geen ander. Tijdens het wandelweekend in Valkenburg ontdekken we het groende heuvelland vol bossen, oude kastelen en uitgerekte weilanden. Natuurlijk ontbreekt de Limburgse vlaai met een heerlijk kopje koffie onderweg niet.

De wandelvakantie in Limburg zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Wandelervaring is vereist. Goede, waterdichte
wandelschoenen zijn ook noodzakelijk.

Deelnemers die meedoen houden van

Wandelen

Bourgondisch genieten

Fijne gesprekken

Mooie uitzichten

Over mij

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer.

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier midden in de natuur in Lunteren. Een plek waar ik graag ben voor inspiratie en om tot rust te komen.

Ervaring wandelweekend Valkenburg

Hele mooie omgeving, goed verzorgde locatie met ook nog eens super mooi wandel weer, onder leiding van organisator Mariëlle. Het fijne van de aanpak van Heart of Living is dat je de mens achter de deelnemer gaat zien en hierdoor ook gemakkelijker gespreken met elkaar aan kunt gaan tijdens de wandeling. Zaterdag een 17km wandeling en in de avond karaoke zingen voor wie wil. Nog even een dansje gedaan, na zo’n lange tijd. Dat was weer eens heerlijk. Zondag na een wandeling van 15km weer huiswaarts gegaan. Ik kijk terug op een heel fijn weekend. Dank je wel Mariëlle en deelnemers. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Ervaring wandelweekend Valkenburg

Ik heb genoten van het weer de wandelingen, de wijn! de locatie, de prachtige mensen en hun mooie ontroerende verhalen, de gezelligheid….In 1 woord geweldig, ik kan het iedereen aanraden en ga me zeker nog eens opgeven.(Alleen jammer dat we geen moment meer hadden om even samen te zitten na afloop, maar voor de rest TOP!)

Lieve groetjes,

Karen

Het programma

Het wandelweekend in Valkenburg start vrijdag om 14.30 uur bij het hotel. Na de kennismaking lopen wij (circa 1,5 km) richting een wijnbar waar wij 10 heerlijke wijnen gaan proeven. Na de wijnproeverij genieten we van een heerlijk 3-gangen diner in hotel.

Op zaterdag staat er een prachtige wandeling op het programma van circa 15 km en lunchen wij onderweg. Zaterdagavond eten wij lekker in het hotel en test ik jullie kennis over Zuid Limburg met een leuke quiz. Op zondag staat er ook weer een mooie wandeling op het programma (circa 14 km) en hebben wij ook weer een lunch onderweg.

Vrijdag 23 september

Kennismaking
Wijnproeverij
Heerlijk 3-gangen diner

Zaterdag 24 september

Ontbijt
Prachtige wandeling van circa 15 km
Heerlijk diner
Leuke quiz over Zuid Limburg

Zondag 25 september

Ontbijt
Prachtige wandeling van circa 14 km

Locatie

Tijdens het weekend wandelen en overnachten we in Limburg. We verblijven in het sfeervolle hotel Op de Boud. Het hotel ligt landelijk, nabij de bossen, het heuvellandschap en het Geuldal.  

Het ligt ook op loopafstand van het gezellige centrum en op ca. 750 m van het treinstation. Persoonlijke aandacht staat bij dit hotel centraal!

Meld je aan voor het wandelweekend in Valkenburg

Vrijdag 23 september vanaf 14.30 uur t/m zondag 25 september 15.00 uur

Eenpersoonskamer

€ 255,- p.p.

Inclusief btw en toeristenbelasting

 

Meld je aan

Inclusief*

  • Een welkomstdrankje bij ontvangst
  • Twee overnachtingen in een comfortabele eenpersoonskamer
  • Ontbijt op zaterdag en zondag
  • Lunchpakket op zaterdag en zondag en een drankje
  • Wandelingen op zaterdag en zondag
  • Lekkernijen tijdens het wandelen
  • Twee keer een driegangendiner
  • Een wijnproeverij (10 wijnen) op vrijdag
  • Toeristenbelasting
  • Begeleiding door Mariëlle van Heart of Living

 

 

Keer uitproberen? Doe mee aan de maandwandeling

Iedere maand organiseert Heart of Living voor 50-plussers een wandeling in een mooi natuurgebied ergens in Nederland. Jaarlijks terugkerende wandelingen zijn bijvoorbeeld de duinen en strand in Egmond, de bossen en heidevelden van de Planken Wambuis op de Hoge Veluwe en ook het prachtige polderlandschap bij Blokzijl of Landgoed Haarzuilens bij Utrecht.

Tijdens de wandelingen heb je alle gelegenheid voor een leuk gesprek, nieuwe mensen leren kennen en genieten van de mooie natuur. Aansluitend is er direct na de wandeling een borrel of een lunch.

Hallo actieve levensgenieter

Veelgestelde vragen

Wat zijn de leeftijden van de deelnemers?
De leeftijd van de deelnemers ligt gemiddeld tussen de 50 en 67 jaar.
Komen de meeste mensen alleen?
Ja het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin of broer, zus of partner komen. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten.
Is Heart of Living een datingsite?
Nee. Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50plussers. Heart of Living is dus geen datingsite.
Als een activiteit niet door gaat, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.
Moet ik een lidmaatschap afsluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living?
Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.
Zijn de wandelingen zwaar?
De zwaarte van de wandelingen verschilt per event, maar een goede wandelconditie is wel vereist.
Wat gebeurt er bij slecht weer?
Buiten activiteiten worden uitgesteld in gevaarlijke weersomstandigheden of overmacht. Voor binnenactiviteiten geldt dit op het moment dat de locatie onveilig wordt geacht.
Houden jullie rekening met mensen met een speciaal dieet?
Ja. Geef het dan wel aan bij het boeken van de activiteit.
Hoe gaan jullie om met corona?
In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.