Bezinningsreis Andalusië

Vanaf €797,-

Introductie

Ga met mij mee naar het prachtige Andalusië


Deze dagen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die graag een time-out willen, de zon willen op zoeken. Even weg van alle beslommeringen, de balans op te maken, inspiratie op te doen en jezelf op te laden.

Er kunnen persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan zijn dat je voor een keuze staat binnen je werk of in je privé leven. Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de rust en de fijne locatie zijn mooie ingrediënten om heerlijk te genieten.

Deelnemers houden van

Cultuur

Icoon wandelingen

Wandelingen

Icoon palm

Zon, zee en strand

Meditatie en relaxmomenten

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Traveling allows you to become so many different versions of yourself

5/5

Het programma

Het dagelijks programma bestaat uit een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten in de ochtend en ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn in de middag.

9.00 tot 9.30 – Ontbijten
10.00 tot 12.00 – Visualisatie, meditatievormen, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen aan de hand van een thema.
12.30-13.30 – Gezamenlijke luncht
Middag
– Tijd voor jezelf om je eigen antwoorden, inzichten te onderzoeken, te ontdekken of lekker te relaxen. Er is tussendoor ook gelegenheid voor individuele vragen of coaching.
19.30 – Gezamenlijk diner

Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om de omgeving te verkennen en te shoppen in de leuke winkeltjes van o.a. Nerja en heerlijk te lunchen in één van de leuke tapasrestaurantjes.

Wandelen staat ook op het programma en wij wandelen o.a. naar Maro. Daar is ook de mogelijkheid om de grotten van Nerja te bezoeken. Tevens gaan wij een ochtend naar Frigliana. Frigiliana is een klein wit dorpje in de omgeving van Nerja. Vandaar uit maken wij een mooie wandeling terug richting Nerja.

Wat je tijdens deze reis kunt verwachten

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We verblijven in een fijn huis met een terras en zwembad. Het huis ligt op circa 15 minuten lopen van het centrum van Nerja.

Nerja is een charmant en sfeervol Spaans vissersplaatsje aan de Middellandse zee waar het authentieke Spaanse karakter nog bewaard is gebleven.

Overwinteren Andalusie

Meld je aan voor Bezinningsreis Andalusië

Van 01 t/m 07 september 2024

De prijzen

Gedeelde tweepersoonskamer
Vanaf €797,- per persoon

Eenpersoonskamer
Vanaf €947,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting

Inclusief

Exclusief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.