Wandelreis Oostenrijk

Vanaf €1.175,-

Introductie

Ontdek het wonderschone Pitztal in Oostenrijk

Mysterieuze kloven, indrukwekkende watervallen, kristalheldere bergmeren en de gevarieerde flora en fauna van de Tiroler Alpen zullen je verbazen.

Het zien van steenbokken, het symbool van het Pitztal, is niet ongewoon. Een dagje Innsbruck staat ook op het programma met voor de liefhebber een bezoek aan de Swarovski Kristalwelten.

Reizigers die mee gaan houden van

Bergachtige landschappen

Icoon wandelingen

Wandelen

Wellness en ontspanning

Nieuwe mensen ontmoeten

Lekker eten en veel gezelligheid

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Travelling allows you to become so many different versions of yourself

5/5

Het programma

Activiteiten
Jolanda en Ron zijn tijdens deze reis jullie aanspreekpunt. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma waaraan je kan deelnemen. Sommige activiteiten zijn gratis en sommigen tegen betaling.

Wandelprogramma
Bijna elke dag staat er een wandeling door het Pitztal op het programma. De wandelingen zijn voor iedereen met een goede wandelconditie goed te doen.

Wat je kunt verwachten

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We logeren in het 3 sterren vakantiehotel Bergland, een vriendelijk familiehotel. Het hotel biedt een uitgebreid ontbijtbuffet, lunchpakket voor onderweg en keuze uit 2 diners. Tevens kan je genieten van verschillende sauna’s, stoombad, infraroodcabine, nevelgrot en verwarmde bank met Kneippvoetbaden en een verwarmd buitenzwembad. Tegen een meerprijs kan je ook een eersteklas massage boeken.

Meld je aan voor de Wandelreis Oostenrijk

Datum volgt

De prijzen

Tweepersoonskamer met twee aparte bedden
€1.175,- per persoon

Eenpersoonskamer
€1.325,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw

Ontvang meer informatie en boek

Contactgegevens
Gewenste kamer

Inclusief

Exclusief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.