Relaxdagen op de Veluwe

Vanaf €397,-

Introductie

Ontspannen, loslaten en opladen op de Veluwe

Een paar dagen in de natuur gevuld met rust, ruimte, meditatie, wandelen, plezier maken en relaxen.

Tijdens deze dagen ga je ook bij jezelf ‘binnen’ kijken. Zo kunnen er bijvoorbeeld persoonlijke vragen zijn waar je een antwoord op zoekt, het kan ook zijn dat je voor een belangrijke keuze staat in je werk of in je privé leven.

Wat je motivatie ook is, het gevarieerde programma, de fijne locatie in de natuur zijn mooie ingrediënten om een aantal dagen heerlijk te genieten en je te laten inspireren.

Centraal tijdens deze dagen staan
Icoon zelfliefde

Ruimte ervaren en je vrij voelen

Icoon wandelingen

Wandelingen

Genieten van de natuur

Meditatie en relaxmomenten

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier midden in de natuur in Lunteren. Een plek waar ik graag ben voor inspiratie en om tot rust te komen.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Het programma

We werken met visualisaties, meditatievormen, oefeningen in de natuur, energiewerk, wandelen, creatieve oefeningen en uitwisselingen.

Tijdens deze dagen kan je ook deelnemen aan een creatieve schrijfworkshop onder begeleiding van Schrijfcoach Marc Graetz. Hij neemt je aan de hand van schrijfopdrachten mee naar je rechter hersenhelft, jouw creativiteit wordt ‘aan’gezet. Je begint met ontspannende en glimlach-wekkende frutsels. Daarna ga je aan de slag met 2 intense opdrachten, die aansluiten bij jouw intentie voor deze dagen. Ook kun je tijdens deze dagen een individuele healingsessie boeken.

Dit alles gebeurt in een ontspannen en liefdevolle sfeer met gelijkgestemden op een fijne locatie in de natuur.

wandelen groep veluwe
Marielle Broekman Heart of Living

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We verblijven in een  ruim, fijn huis in het mooie bosrijke buitengebied van Lunteren en vlakbij het Middelpunt van Nederland.

Je ontvangt het adres na definitieve boeking.

Veluwe

Meld je aan voor Relaxdagen op de Veluwe

Van 11 t/m 14 april 2023

De prijzen

Tweepersoonskamer
€397,- per persoon 

Eenpersoonskamer
€497,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting

 

Inclusief

Exclusief

Heart of Living magazine

Download het gratis magazine

Door het magazine schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.