Relaxreis Andalusië

Vanaf €799,-

Introductie

Kom tot rust in Andalusië

Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Tijdens de relaxreis in Andalusië kom je tot rust en hervind je wat voor jou wezenlijk en belangrijk is.

We verblijven tijdens deze reis in een fijn huis in Nerja. Voor wie Nerja nog niet kent, Nerja is een charmant en sfeervol Spaans vissersplaatsje aan de Middellandse zee waar het authentieke Spaanse karakter nog bewaard is gebleven. Nerja ligt op circa 50 kilometer van Malaga. 

Reizigers die mee gaan houden van
Icoon palm

Zon, zee en strand

Icoon wandelingen

Wandelen

Gezond en lekker eten

Dansen, cultuur en meditaties

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Gun jezelf een time-out en laat je inspireren en verrassen!

5/5

Het programma

Aankomst en afscheid
Op de eerste dag hebben we een eerste kennismaking met de groep tussen 12:00 en 13.00 uur. Doordat we met een klein gezelschap zijn van acht personen is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor individuele gesprekken.

Dagprogramma

Het dagelijks programma bestaat uit een combinatie van gezamenlijke bijeenkomsten in de ochtend en de mogelijkheid om op jezelf te zijn in de middag.

Ontbijten is mogelijk vanaf 08.30 uur. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur gaan we aan slag met visualisaties, meditatievormen, uitwisseling, energiewerk en creatieve oefeningen.

De gezamenlijke lunch is van 12.30 tot 13.30 uur. Na de lunch heb je tijd voor jezelf waarin je alle ruimte hebt je eigen antwoorden, inzichten te onderzoeken, te ontdekken en/of lekker te relaxen. Er is tussendoor ook gelegenheid voor individuele vragen en coaching.

Het gezamenlijk diner zal rond 19.30 uur zijn.

Nerja ontdekken
Uiteraard vergeten we het aardse element niet en is er tussendoor tijd om de omgeving te verkennen en te shoppen in de leuke winkeltjes van Nerja. Natuurlijk met een heerlijke lunch in een van de tapasrestaurants.

Wandelprogramma
Wandelen staat ook voor wie wil op het programma. Wij wandelen o.a. naar Maro. Daar kan je de grotten van Nerja bezoeken. Tevens gaan wij een ochtend naar Frigiliana. Frigiliana is een klein wit dorpje in de omgeving van Nerja. Vanuit daar maken wij een mooie wandeling terug richting Nerja.

Wat je tijdens deze reis kunt verwachten

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We verblijven tijdens deze reis in een fijn huis in Nerja. Om het huis ligt een schitterende tuin met gazon. Vanaf de op het zuiden gelegen veranda heb je een fantastisch uitzicht over het omringende landschap tot aan de Middellandse Zee. Het huis heeft een privé zwembad en biedt ruimte alom. Het midden van het huis bestaat uit een grote lounge/zitkamer, een aparte eetkamer, de grote keuken en een centrale patio. Het huis heeft zes slaapkamers en vijf badkamers.

Meld je aan voor Relaxreis Andalusië

De prijzen

Tweepersoonskamer
€799,- per persoon

Eenpersoonskamer
€978,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting

Aanmeldformulier
Gewenste kamer

Inclusief

Exclusief

* Bij de informatie aanvraag ontvang je ook meer informatie over de beste vluchttijden en handige linkjes om goedkoop te boeken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.