Volle maan zeiltocht

Vanaf €159,-

Introductie

Zeilen in Zeeland met de volle maan

De maan is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon de mannelijke kracht is. De Maan is de moeder en staat symbool voor vruchtbaarheid. Los van de huilende weerwolven en rondvliegende heksen op hun bezemstelen worden er in tal van religies en culturen veel betekenissen en effecten toegeschreven aan de schijngestalte van de Volle Maan.

Wij beperken ons deze nacht tot de getijdenwerking, het prachtige licht en de schoonheid van de Volle Maan boven het water van de Oosterschelde.

Centraal tijdens deze dagen staan

Bijzondere zeiltocht over de Oosterschelde

Fijne gesprekken

Ontdek de kracht van de natuur

Innerlijke rust tijdens een klankschalensessie

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier midden in de natuur in Lunteren. Een plek waar ik graag ben voor inspiratie en om tot rust te komen.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Laat je verrassen door de kracht van de maan

5/5

Het programma

Aankomst en kennismaking
We verwachten je rond 16.00 uur aan boord van de Stoere Eenvoud in de haven van Tholen. Na de kennismaking maken we los en zetten we koers naar de Bergsediepsluis. Als we onderweg zijn wordt er een lekkere warme maaltijd geserveerd. Voor de liefhebber geeft de schipper uitleg over de invloed van de maan op de werking van Eb en Vloed.

Klankschalensessie met de kracht van de volle maan
Tussen de droogvallende platen laten we de zeilen zakken, gooien we het anker uit en zoeken we een ligplaats op het dek. We genieten van het geluid van klankschalen vanuit de kuip dat zich vermengt met het geluid van de kabbelende golven tegen de wanden van het schip. Na de klankschalensessie kun je zelf bepalen of je aan dek wilt blijven slapen of één van de kooien benedendeks op gaat zoeken.

Dag 2 – Zeilen in Zeeland
De volgende ochtend, nadat we hebben genoten van een heerlijk ontbijt, lichten we het anker en hijsen we de zeilen weer en zetten we koers terug naar de Bergediepsluis. Na passage van de sluis wordt er een lunch geserveerd terwijl we rustig doorvaren om rond 13.30 uur weer af te meren in de Haven van Tholen.

 
Marielle Broekman Heart of Living

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We verblijven in een  ruim, fijn huis in het mooie bosrijke buitengebied van Lunteren en vlakbij het Middelpunt van Nederland.

Je ontvangt het adres na definitieve boeking.

Veluwe

Meld je aan voor Volle maan zeiltocht

Van 03 juli t/m 04 juli
Van 31 juli t/m 01 augustus

De prijzen

€159,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw, havengelden en toeristenbelasting.

Deze tocht gaat alleen door bij mooi rustig weer. Bij regen of stevige wind wordt het immers een heel ander tocht. Ik laat een paar dagen van te voren per SMS-je definitief weten of het doorgaat. Uiteraard ontvang je bij het niet doorgaan van de tocht de deelnamekosten terug.

Inclusief

Heart of Living magazine

Download het gratis magazine

Door het magazine schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief. Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.