Wandelreis Madeira

Vanaf €1.469,-

Introductie

Ga met mij mee naar Madeira

Veel mensen roepen dat Madeira het mooiste eiland van Europa is en geef ze eens ongelijk! Enige tijd geleden werden de prestigieuze World Travel Awards uitgereikt en daar is het eiland uitgeroepen tot Best Island Destination in Europa. Niet voor de eerste keer, maar voor vierde keer op rij! Ja, het is heel fijn en mooi op Madeira.

Het subtropische eiland is gelegen in de Atlantische Oceaan. Het hele jaar door zorgt een mild klimaat voor een uitbundige, weelderige natuur met de mooiste bloemen en planten. En ondanks de prachtige natuur wordt Madeira niet overspoeld met toeristen. Dit komt grotendeels doordat de kust ruig en rotsachtig is, waardoor er weinig zandstranden te vinden zijn. Dat is niet erg, want een hotel met een fijn zwembad maakt een hoop goed. Doordat er geen massatoerisme voelt het eiland nog heel authentiek aan.

Wij gaan in de mooiste periode van het jaar. In de maand dat de natuur volop in bloei staat.

Reizigers die meegaan houden van

Lekker eten en drinken

Icoon wandelingen

Wandelen

Genieten van de natuur

Icoon muziek

Muziek en cultuur

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Het programma

Op Madeira vind je volop mogelijkheden voor leuke activiteiten, cultuur, natuur en veel meer! Tijdens deze 8-daagse reis zul je het allemaal ervaren!

Natuurlijk gaan wij wandelen op/langs de levadas, dat is een must. Deze oude irrigatiekanalen zijn de beste manier om de natuur van Madeira te ontdekken.

We gaan uiteraard de befaamde Madeira wijn proeven, we bezoeken de Botanische tuin(en) en ook gaan wij walvissen spotten tijdens een catamaran-trip.

Wat je kunt verwachten

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

We verblijven in het 4**** Hotel Four Views Oasis in Canico de Baixo. Het hotel bevindt zich op ca 10 km van Funchal. Het hotel wordt omgeven door tuinen en kijkt uit op de Ilhas Desertas en de
Ponta de S. Lourenço (brug). Het hotel heeft een groot zwembad met zeewater en kamers met airconditioning en een balkon. De kamers zijn voorzien van moderne houten meubels en een zithoek met kabeltelevisie en tevens uitgerust met thee-en koffiefaciliteiten en een minibar.

Het hotel heeft een restaurant, een cocktaillounge met live entertainment en een bar aan het zwembad waar drankjes en lichte snacks worden geserveerd. Ook kan je lekker ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, of een bezoek brengen aan het fitnesscentrum.

Meld je aan voor Wandelreis Madeira

Datum volgt

De prijzen

Eenpersoonskamer
€1.799,- per persoon

Gedeelde tweepersoonskamer met aparte bedden
€1.469,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw

Aanmeldformulier
Gewenste kamer

Inclusief

Exclusief

Maximaal aantal deelnemers: 20
Minimaal aantal deelnemers: 14

Keer uitproberen? Doe mee aan de kwartaalwandeling

Ieder kwartaal organiseert Heart of Living een wandeling in een prachtig Nederlands natuurgebied. Terugkerende wandelingen zijn bijvoorbeeld de duinen en het strand in Egmond, de bossen en heidevelden van de Planken Wambuis op de Hoge Veluwe en ook het prachtige polderlandschap bij Blokzijl of Landgoed Haarzuilens bij Utrecht.

Tijdens de wandelingen heb je alle gelegenheid voor een leuk gesprek, nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van de mooie natuur. Aansluitend is er direct na de wandeling een borrel of een lunch.

 

Maandwandeling heart of living

Prachtige wandellocaties, zoals bijvoorbeeld de Veluwe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.