Winterreis Andalusië

Vanaf €1.269,-

Introductie

Ga met mij mee overwinteren in Andalusië

Iedereen kent die dagen in januari en februari in Nederland. De dagen zijn nog kort en zijn niet bepaald de zonnigste. Aan de Costa del Sol in Spanje –de naam zegt het al- schijnt de zon wél heel vaak en de temperatuur is er ook een stuk aangenamer. Heart of Living heeft een mooie locatie in Nerja en biedt een leuk en gevarieerd programma.

Het programma zit juist niet volgepropt met excursies. Als jij zin hebt om zelf iets te ondernemen of liever een dag met een boek op het strand te zitten, kan jij die ruimte natuurlijk nemen.

Tijdens de winter reizen in 2020, en 2022 en 2023 was het zo’n 20˚C. Zomerjurk, blote benen en een vestje mee voor de zekerheid, mocht de wind wat frisser zijn. Dit is winter in Andalusië. Ga je ook gezellig mee met de 15 daagse Winterreis Andalusie

Reizigers die mee gaan houden van
Icoon palm

Zon, zee en strand

Icoon wandelingen

Wandelen

Icoon eten

Lekker eten en drinken

Icoon muziek

Dansen, muziek en cultuur

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Deze 50-plussers gingen je voor

5/5

Het programma

Activiteiten
Ik ben tijdens deze reis jullie aanspreekpunt. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma waaraan je kan deelnemen. Sommige activiteiten zijn gratis en sommigen tegen betaling.

Koffiemoment
Een keer per week organiseer ik een koffiemoment. Je kunt dan ook terecht met eventuele vragen, opmerkingen, wensen over het programma. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Mediteren
Een keer per week organiseer ik een meditatie ochtend. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wandelprogramma
Een keer per week organiseer ik een wandeling. De wandelingen zijn circa 5 tot 10 km en voor iedereen met een goede wandelconditie goed te doen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Over Nerja
Nerja (zeg: Nèr-gaa) ligt 50 km van Malaga. Het is een charmant en sfeervol Spaans vissersplaatsje aan de Middellandse zee waar het authentieke Spaanse karakter nog bewaard is gebleven. Vlakbij het centrum is het Balcón de Europa. Een uitzichtpunt dat aan de rotsen hangt en je een prachtig 360˚ zicht geeft over zee en de bergen van de Sierra de Almijara. Nerja heeft mooie, verzorgde stranden in prachtige baaien en inhammen. In het historische centrum van Nerja zijn vele nauwe steegjes met leuke terrasjes op verrassende plekken. In tegenstelling tot vele andere plaatsen aan de Spaanse kust heeft Nerja weinig hoogbouw.

Wat je tijdens de 15-daagse winterreis kunt verwachten

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

Je verblijft in het Hotel RIU Monica! Vlak bij het Balkon van Europa pronkt dit viersterren-RIU hotel aan zee. Met een zwembad om te zoenen en een fantastisch uitzicht vanaf je ligbed. Om je heen alleen volwassenen, in de restaurants op-en-top Spaanse gerechten en in je kamer een luxe inloopdouche. Dit hotel ligt op ca 500 m bij het centrum van Nerja.

Meld je aan voor Winterreis Andalusië

Van 21 januari t/m 04 februari 2024

De prijzen

Tweepersoonskamer voor alleengebruik
€1.569,- per persoon

Gedeelde tweepersoonskamer
€1.269,- per persoon

Toeslag zeezicht
Het is mogelijk om een kamer met zeezicht te boeken voor €125,- extra.

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting

Aanmeldformulier
Gewenste kamer

Inclusief

Exclusief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.