Stiltewandeling en inspiratiewandeling

 

 

Tot rust komen tijdens een stiltewandeling: dit kan op zaterdagmorgen op de Utrechtse Heuvelrug. We lopen met een groep, maar een groot deel in stilte.

Door rustig te wandelen in stilte en je aandacht te richten op wat je ziet, ruikt, hoor en voelt merk je dat er rust ontstaat in je hoofd.

Bij de wandeling zal een thema centraal staan. Dit keer is dat het thema Loslaten.

Loslaten kan van toepassing zijn op heel veel situaties, ervaringen en dingen. Om maar eens wat te noemen: schuldgevoel, ongezonde relaties, controle willen hebben, verslavingen, co-afhankelijkheid, bindingsangst, verantwoordelijkheden, materialisme, faalangst, negatieve gedachten, perfectionisme, etc.

Loslaten betreft datgene wat op dit moment niet meer past en wat je belemmert om verder te groeien en nieuwe, gezonde en positieve ervaringen op te doen.

Loslaten betekent niet hetzelfde als wegstoppen, wegduwen of negeren. Loslaten is een manier iets er te laten zijn zonder iets te doen met het verlangen of de afkeer die je misschien ten opzichte van deze ervaring hebt. In zekere zin is loslaten het vermogen om gedachten en/of gevoelens ongemoeid te laten. Het lijkt op het openen van je hand om iets los te laten dat je omklemd liet.

Door middel van korte teksten en oefeningen kom je tot rust en word je op een andere manier aan het denken gezet.

Er zal ook ruimte zijn voor bezinning, uitwisselen en delen met elkaar. Al wandelend geeft dat nieuwe inzichten over jezelf. 

Datum: zaterdag 14 september
Tijd: 10.30 – 12.30
Verzamelpunt: Bosrestaurant ’t Berghuis,  Veenseweg 28,  3958 ETin Amerongen
Kosten: € 27,50,  dit inclusief:
- kopje koffie of thee bij ontvangst
- stiltewandeling / inspiratiewandeling met diverse oefeningen

Voor aanmelden mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor meer informatie kijk op www.heartofliving.nl