Wandelweekend Valkenburg

Vanaf €239,-

Introductie

Wandelen in Zuid-Limburg met overnachting en nieuw gezelschap

Heb jij ook zin in een gezellig wandelweekend in Limburg? Meld je dan aan voor dit leuke wandelweekend speciaal voor 50 plussers.

Zuid-Limburg voelt als een stukje buitenland dichtbij huis. Het landschap is er heuvelachtig, de mensen spreken wat zangerig met een zachte g en bourgondisch genieten kunnen ze als geen ander. Tijdens het wandelweekend in Valkenburg ontdekken we het groende heuvelland vol bossen, oude kastelen en uitgerekte weilanden. Natuurlijk ontbreekt de Limburgse vlaai met een heerlijk kopje koffie onderweg niet.

De wandelvakantie in Limburg zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Wandelervaring is vereist. Goede, waterdichte wandelschoenen zijn ook noodzakelijk.

Deelnemers houden van

Fijne gesprekken

Icoon wandelingen

Wandelen

Bourgondisch genieten

Mooie uitzichten

Video afspelen over Madeira Groepsreis Heart of Living

Dit is mijn verhaal

Ik ben Mariëlle Broekman en Heart of Living is mijn bedrijf waar ik met hart en ziel werk als wandelcoach, reisleidster en healer. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en nu woon ik met veel plezier deels in Nederland en deels in Spanje.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen, opleidingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: familie opstellingen, vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf kennen op een veel dieper niveau en mij te bevrijden van oude patronen en overtuigingen.

De laatste jaren ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn hart en werd mijn missie ook steeds duidelijker: mensen inspireren om de verbinding met zichzelf en met anderen aan te gaan en hiermee hun leven te verrijken. Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers. Ik heb veel affiniteit met deze doelgroep en inmiddels ben ik zelf ook een 50-plusser.

Ik werk vanuit compassie en in mijn werkwijze koppel ik speels en luchtig aan serieus en betrokken. Door mijn sterke intuïtie kan ik mensen goed aanvoelen. Daarnaast heb ik een nuchtere instelling en sta ik met beide benen op de grond. Bij het coachen werk ik veel met de natuur en gebruik de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron.

Het leven is een reis van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen. Jij hebt de mogelijkheid om je te bevrijden van die patronen zodat je vrijer en gelukkiger kan leven. Ik help jou graag op weg op deze reis.

Traveling allows you to become so many different versions of yourself

5/5

Het programma

Het wandelweekend in Valkenburg start vrijdag om 14.30 uur bij het hotel. Na de kennismaking lopen wij (circa 1,5 km) richting een wijnbar waar wij 10 heerlijke wijnen gaan proeven. Na de wijnproeverij genieten we van een heerlijk 3-gangen diner in hotel.

Op zaterdag staat er een prachtige wandeling op het programma van circa 15 km en lunchen wij onderweg. Zaterdagavond eten wij lekker in het hotel en als wij zin hebben wagen wij nog een dansje. Op zondag staat er ook weer een mooie wandeling op het programma (circa 14 km) en hebben wij ook weer een lunch onderweg.

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Benieuwd of een reis of activiteit iets voor jou is?

Via een kort kennismakingsgesprek help ik jou om de reis of activiteit te vinden die bij jou past.

De locatie

Tijdens het weekend wandelen en overnachten we in Limburg. We verblijven in het sfeervolle hotel Op de Boud. Het hotel ligt landelijk, nabij de bossen, het heuvellandschap en het Geuldal.

Het ligt ook op loopafstand van het gezellige centrum en op circa 750 meter van het treinstation. Persoonlijke aandacht staat bij dit hotel centraal!

Meld je aan voor het wandelweekend in Valkenburg

Van 15 t/m 17 maart 2024
Van 26 t/m 28 juli 2024
Van 20 t/m 22 september 2024

De prijzen

Eenpersoonskamer
€260,- per persoon

Tweepersoonskamer
€239,- per persoon

Alle prijzen zijn inclusief btw en toeristenbelasting

Aanmeldformulier
Type kamer:

Inclusief

Keer uitproberen? Doe mee aan de kwartaalwandeling

Ieder kwartaal organiseert Heart of Living een wandeling in een prachtig Nederlands natuurgebied. Terugkerende wandelingen zijn bijvoorbeeld de duinen en het strand in Egmond, de bossen en heidevelden van de Planken Wambuis op de Hoge Veluwe en ook het prachtige polderlandschap bij Blokzijl of Landgoed Haarzuilens bij Utrecht.

Tijdens de wandelingen heb je alle gelegenheid voor een leuk gesprek, nieuwe mensen te leren kennen en te genieten van de mooie natuur. Aansluitend is er direct na de wandeling een borrel of een lunch.

 

Maandwandeling heart of living

Prachtige wandellocaties, zoals bijvoorbeeld de Veluwe

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op een activiteit naar keuze

Je kunt je ten allen tijden uitschrijven. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens. Lees de Privacyverklaring.

Heart of Living nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je € 5,00 korting op een activiteit naar keuze.

Je kunt je altijd uitschrijven. Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens zoals staat omschreven in de Privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 50 en 67 jaar.

Het grootste gedeelte komt alleen. Er zijn ook mensen die samen met een vriend, vriendin, broer, zus of partner komen. Maar de ervaring leert dat ook zij openstaan voor nieuwe vriendschappen en relaties.

Nee, Heart of Living is een ontmoetingsplek voor actieve 50-plussers. Soms ontstaan er relaties of goede vriendschappen uit, maar hier ligt de focus niet op.

Ja. Heart of Living zal in eerste instantie trachten de activiteit naar een andere datum te verplaatsen. Je kan er dan vrijblijvend voor kiezen om deel te nemen op de nieuwe datum of voor restitutie van het betaalde bedrag.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om deel te nemen aan een activiteit van Heart of Living.

In de strijd tegen het coronavirus volgt Heart of Living de richtlijnen van de rijksoverheid. We vragen iedereen om de regels te respecteren.