Stel dat je al wandelend in de natuur nieuwe inzichten op kunt doen? Dat je je hart kunt luchten door je verhaal te doen? En dat je vervolgens leert hoe je nieuwe inzichten in kunt zetten in je leven? Met wandelcoaching kan dat.

Symbolen uit de natuur

Tijdens de coachingsessie krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag c.q. thema. Voorbeelden van vragen of thema's kunnen zijn:

Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
Waarom loop ik steeds vast in relaties?
Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
Wat kan mij helpen om de juiste partner te vinden?
Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

Via de natuur ga je op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten. 

Een aantal voordelen van wandelcoaching:

Fysieke beweging bevordert de bloedsomloop. Daardoor kun je helderder & frisser denken dan wanneer je alleen stilzit. 

Beweging en sport verhogen hormoonlevels van oxytocine en dopamine. Dopamine wordt ook wel het ‘goed-gevoel-hormoon’ genoemd. Oxytocine geeft een gevoel van rust en verbondenheid. 

Bij wandelcoaching loop je naast elkaar; bij reguliere coaching zit je (schuin) tegenover elkaar. Soms wordt naast elkaar lopen als minder ‘confronterend’ en statisch ervaren. 

Tijdens wandelcoaching is er vaak iets minder oogcontact dan bij reguliere coaching. Soms is het dan wat makkelijker om te vertellen over een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Door deze openheid kunnen er sneller doorbraken ontstaan tijdens de coaching. 

Lees hier over de ervaringen van deelnemers over hun wandelcoaching-sessie bij Heart of Living.

Werkwijze:

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon breng je jouw specifieke situatie en wensen in kaart. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een coaching-sessie. De sessies vinden plaats bij Landgoed Beerschoten in De Bilt of in de bossen bij Lunteren of Ede. 

Tarieven:

Telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten: gratis

Een wandelcoachingssessie van 1,5 uur :€ 75,00 

3 wandelcoachingssessies van  1,5 uur : € 180,00

Vind je het prettig om in je eigen vertrouwde omgeving een sessie te ervaren, dan is dat mogelijk binnen een straal van 60 km. De vergoeding voor de reiskosten  zijn dan € 0,22 per km.

Wil je een wandelcoachingsessie ervaren? 

Stuur een email voorzien van jouw naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Of bel voor meer info naar 06-29068564

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren