Ontmoet jezelf

Vraag je jezelf wel eens eens af ..ben ik eigenlijk wel tevreden met mijn relaties, is dit echt de baan die ik werkelijk wil, buig ik mij niet teveel naar anderen, ben ik blij met hoe ik mijn leven nu leidt. Herkenbaar?

Het is nu het moment om het anders te gaan doen en niet meer in de waan van de dag voort te blijven hobbelen, maar te doen wat voor jou goed voelt en te gaan leven vanuit je hart.

Uit ervaring weet ik dat er moed voor nodig is om op zoek te gaan naar jezelf en jezelf echt te ontmoeten. Graag begeleid en ondersteun ik jou in deze boeiende ontmoeting. 

In twee dagen wordt je uitgenodigd om een dieper contact met jezelf aan te gaan en krijg je handvatten om nieuwe inzichten ook toe te kunnen passen in jouw persoonlijke situatie. Je werkt met je eigen intentie, doel of verlangen en wordt daarbij gedragen door de groep.

Je wordt ondersteund met krachtige tools als meditatie/visualisatie, natuur coaching, het transformatiespel, zelfreflectie en uitwisseling. We doen dit in een veilige en ongedwongen sfeer met maximaal 5 personen.

Je verblijft in “B&B Het Wellnest”. Een prachtige historische hallenboederij uit 1744, gelegen in een rustige omgeving aan de rand van de Veluwe. Alle kamers beschikken over een privé badkamer en toilet.

Datum - woensdag 13 en donderdag 14 maart
ontvangst vanaf 11.00 uur, einde programma rond 16:00 uur
Locatie - B&B Het Wellnest,Harderwijkerweg 251, 8077RE Hulshorst
Kosten  €225,00 pp inbegrepen:
- luxe eenpersoonskamer met eigen badkamer en toilet.
- verdiepingsprogramma: meditatie/visualisatie, transformatiespel,
 reflectiemomenten, (stilte)wandelingen en natuurcoaching.
- begeleiding op beide dagen door Mariëlle van Heart of Living.
- optioneel: een healing/readingsessie van 1,5 uur à € 50.
- koffie/thee met iets lekker bij ontvangst.
- uitgebreid biologisch Wellnest ontbijt,
- biologische lunch en diner
- onbeperkt koffie/thee, sap en water op beide dagen
Mocht je in de avond of bij het eten een wijntje of iets anders willen drinken dan kan je dat zelf meenemen.

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om jouw plek boeken.