Ontmoet jezelf

Ontmoet jezelf

Ben je tevreden met je relaties en het leven dat je leidt? Is dit de baan die je werkelijk wilt?  Of is er meer uit het leven en vooral uit jezelf te halen. 
Ga je door in de waan van alle dag en en richt je je op anderen of is het nu tijd om meer vanuit je hart en vanuit jouw eigenheid te gaan leven. 

Inzicht in jezelf is de beste manier om vooruit te komen. Pas als je begrijpt wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt, kun je in beweging komen. Uit ervaring weet ik dat er moed voor nodig is om op zoek te gaan en om jezelf te ontdekken en te ontmoeten. Ik wil je deze dag graag begeleiden en ondersteunen in deze boeiende ontmoeting. 

Het doel van deze workshop is jezelf ontmoeten, het verdiepen van het inzicht in jezelf en het krijgen van handvatten om het nieuwe inzicht ook toe te kunnen passen in je persoonlijke situatie. 

We zullen o.a. werken met meditatie, natuurcoaching, het transformatiespel, zelfreflectie en uitwisseling. We doen dit in een veilige en ongedwongen sfeer met maximaal 4 personen.

Datum en tijd: vrijdag 7 december van 10.00 – 17.00

Locatie:  Lunteren, adres volgt bij inschrijving

Kosten: € 99,00, dit is inclusief: lunch (vegetarische soep met landbrood en tapenades), onbeperkt koffie en thee en koekjes.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.