Van wens naar werkelijkheid

 

Training van Wens naar Werkelijkheid

Op zondag 4 november 2018 heten Daphne Kaffka en Gabriëlle Buys je van harte welkom om in de gastvrije ruimte van de Hof van Barlo in Groenekan actief aan de slag te gaan met jouw diepste wens. Die wens die al een tijd sluimert en regelmatig naar boven komt.

Wil je die wens werkelijkheid laten worden en heb je behoefte om in beweging te komen?

Op deze dag krijg je de tijd en ruimte om je wens te onderzoeken dmv twee creatieve opdrachten en drie familie-opstellingen. Bij de creatieve opdrachten wordt er gewerkt met verschillende materialen, zoals klei, collagemateriaal en/of met acrylverf. Je gaat je wens in beeld brengen en krijgt al experimenterend met het materiaal meer inzicht in wat je bv tegenhoudt om je droom te gaan leven. Ervaring met creatieve technieken is niet nodig, alleen de wil en het plezier om ermee aan de slag te gaan.

Er wordt gewerkt met maximaal 8 personen; in een kleine groep ben je intensief bij elkaars proces betrokken. 

Met deze training krijg je zicht op hoe je je wens kunt gaan leven. Kom in beweging en zet je eerste stap en ga met nieuwe inzichten naar huis.

Voor informatie:

Daphne: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.metgezellen.com

Gabriëlle: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.facebook.com/GABs-Atelier en www.gabsatelier.nl (website is in de maak)

Wie is Daphne Kaffka:

Zij is Metgezel voor mensen met levensvragen. Zij werkt alleen of met een kudde paarden en samen lopen we een stukje met je mee op je pad om je vraag te onderzoeken. Met elkaar brengen we je graag weer opnieuw in balans.

Opstellingen, Transactionele Analyse en NLP zijn de stromingen die ik gebruik. Daarnaast is zij werkzaam als officemanager bij een opleidingsinstituut.

 Wie is Gabriëlle Buys:

Gabriëlle is creatief opgeleid en al jaren werkzaam als grafisch ontwerper. Naast haar creatieve werk heeft zij een grote interesse voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit en heeft zij hierin meerdere opleidingen gevolgd w.o. een opleiding Persoonlijke ontwikkeling en Professionele communicatie, Kunstzinnig Dynamisch Coachen en Soulcollage; daardoor is een nieuwe passie ontstaan: mensen  uitnodigen, mbv van creatieve opdrachten, “je eigen-vrije-blije zelf” te ont-dekken.

Datum en tijd: zondag 4 november van 10.00 - 17.00

Locatie: Hof van Barlo in Groenekan

Kosten: € 99,00 

Aanmelden voor deze workshop kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.