Workshop voor vrouwen die teveel in de liefde investeren

Workshop: voor vrouwen die teveel in de liefde investeren

Er zijn vrouwen die te veel in de liefde investeren en er te veel van verwachten. Vrouwen die de neiging hebben zichzelf op te offeren en weg te cijferen, allemaal in de hoop dat hij maar gelukkig zal zijn. Herkenbaar?

Hoe komt het dat aantrekkelijke, succesvolle vrouwen zich steeds aangetrokken voelen tot mannen die op de een of ander manier niet beschikbaar zijn? Mannen die zich niet willen binden, met een verslaving kampen, al hun tijd besteden aan werk of sport, of die al een relatie met een ander hebben. De vrouwen die deze mannen liefhebben geven steeds meer liefde, aandacht en zorg in een poging de relatie te krijgen die ze graag willen. Ze verwachten dat als de man in hun leven verandert, ze eindelijk gelukkig kunnen worden. Maar hoe meer ze proberen de man te veranderen, hoe verder ze verwijdert raken van hun levensgeluk.

In deze workshop leer je om de liefde voor jezelf meer toe te laten en zul je ervaren hoeveel meer kracht en rust dit kan geven. 

We zullen o.a. werken met meditaties, speelse oefeningen, zelfreflectie en uitwisseling. We doen dit in een veilige en ongedwongen sfeer met maximaal 12 personen.

Datum en tijd: vrijdag 19 oktober van 10.30 - 15.00

Locatie:  Gelderland ( locatie) 

Kosten: € 55,00 dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers 

Als een individu in staat is productief lief te hebben, heeft hij zichzelf ook lief; als hij alleen maar anderen lief kan hebben, kan hij eigenlijk helemaal niet liefhebben.

Erich Fromm, The Art of loving

Aanmelden: bij Mariëlle via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.