Wil je inzicht in jezelf en je uitdagingen?

Wil je antwoorden krijgen op levensvragen die spelen?

Eén of twee keer per maand begeleid en coach ik bij de workshop transformatiespel. 

Het transformatiespel is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op
een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken.

Hoe wordt het spel gespeeld?
Het spel wordt gespeeld op een speelbord. Je speelt het met anderen en tegelijkertijd speel je je eigen spel, aan de hand van een vooraf geformuleerde persoonlijke vraag. Voorbeelden van een vraag kan zijn:

Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
Waarom loop ik steeds vast in relaties?
Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
Wat kan mij helpen om de juiste partner te vinden?
Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

Wat levert het spel op?
Het spel prikkelt je eigen creativiteit en laat je eigen kracht en mogelijkheden duidelijk worden. Tevens krijg je meer helderheid in de dingen die voor jou belangrijk zijn. Het kan een bewuste stap zijn in een diepgaand veranderingsproces.

Er is ook volop ruimte voor ontspanning en plezier tijdens het spelen.

Locatie: Lunteren (adres volgt bij inschrijving) 

Data en tijden:  zaterdag 19 januari van 11.00 - 15.30, zaterdag 26 januari van 11.00 - 15.30, vrijdag 8 februari van 11.00 - 15.30,  zaterdag 16 februari van 11.00 - 15.30, vrijdag 1 maart van 11.00 - 15.30, vrijdag 12 april van 11.00 - 15.30 

Kosten: € 55,00 dit is inclusief;

- workshop van 4,4/5 uur 

- onbeperkt koffie of thee en 2 glaasjes fris/sap

- lunch of diner: vegetarische soep met landbrood en smeersels

- begeleiding/coaching van Heart of Living: Mariëlle

Zie hieronder een reactie van een deelneemster

""Afgelopen maandag een middag Transformatiespel gespeeld onder de goede begeleiding van Mariëlle. Er werd voldoende tijd besteed aan onze vragen, om ze duidelijk en “goed voelbaar” te krijgen. niet alleen voor mezelf belangrijk maar ook omdat ik daardoor een goede verbinding kreeg met de andere spelers. Waardoor ik met “open vizier” het spel kon spelen. Meerdere inzichten en belemmeringen werden duidelijk tijdens het spel en kunnen mij helpen op mijn weg naar verdere ontwikkeling van mijzelf en mijn doel. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik deel uitmaakte van het proces van de ander en daar behulpzaam in kon zijn.Het transformatiespel geeft, naast een fijne middag met anderen, een stuk bevestiging dat ik op de goede weg ben en bekrachtiging van mezelf. Echt een aanrader!" 

Ik kan ook de workshop bij jou thuis begeleiden indien jij zelf zorg draagt voor minimaal 3 andere deelnemers. De kosten hiervoor bedragen dan €60,00 per persoon en een reiskosten vergoeding (€ 0,19 per km). Jouw deelname is dan gratis.

Inschrijven:

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.