Wil je graag antwoord krijgen op levensvragen en meer inzicht in jouw uitdagingen?

Neem dan deel aan het Transformatiespel!

Het transformatiespel is een krachtig middel om tot meer bewustwording te komen. Het is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken. 

Hoe wordt het spel gespeeld?

Het transformatiespel ziet er uit als een gewoon gezelschapsspel, met een speelbord, pionnen, kaartjes en dobbelstenen. Je speelt het spel met anderen en tegelijkertijd speel je je eigen spel, aan de hand van een vooraf geformuleerde persoonlijke vraag. In tegenstelling tot een gewoon spel, waar de aandacht gericht wordt op het winnen van het spel, staat bij het transformatiespel de beantwoording van jou persoonlijke vraag centraal. 

Voorbeelden vragen kunnen zijn:

Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
Ik sta op een kruispunt in mijn leven, welke richting is voor mij de juiste?
Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
Hoe kan ik mijn talenten beter inzetten?
Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
Hoe vind ik meer balans in werk en privé?
Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
Hoe krijgen wij als team ons gemeenschappelijke doel/visie helder?
Wat kan mij helpen om de juiste partner te vinden?
Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

Op het spelbord bewandel jij jouw levenspad met alle belemmeringen en uitdagingen van dien. Via kaartjes word je aangemoedigd, ondersteund en geconfronteerd op jouw pad.

Wat levert het spel op?

- Het spel helpt je bewustzijn te vergroten en antwoorden te vinden op levensvragen.
- Het is een bijzondere kans om je verder te ontwikkelen.
- Het geeft je inzicht en een plan voor de vervolgstappen die je kunt nemen op je levenspad.
- Het laat je eigen creativiteit,  kracht en mogelijkheden duidelijk worden.
Er is ook volop ruimte voor ontspanning en plezier tijdens het spelen.

Locatie: Lunteren en op aanvraag
Data en tijden:  zat 26 juni, zat 1 aug, vrij 25 sept, 16 okt, meer data volgen
Kosten : € 55,00 dit is inclusief;

- workshop van 4,5 uur
- koffie of thee met koekjes of choco
- begeleiding/coaching van Heart of Living: Mariëlle

Zie hieronder een reactie van deelnemers:

Ik heb het transformatiespel als waardevol ervaren. Het begint al thuis met het zoeken naar de vraag die je in wilt brengen. Dit zette me in een bepaalde denkrichting. Uit 2 vragen koos ik er eentje, maar gaandeweg het spel kwam ook de andere aan het licht.Het spel creëerde bewustwording en inzichten, waar ik de dag erna mee aan de slag ben gegaan. Ik verwacht dat het zich in de komende tijd verder zal ontvouwen.  Dank je voor je kundige begeleiding, waarin je veel betrokkenheid en compassie laat zien! Elma   

""Afgelopen maandag een middag Transformatiespel gespeeld onder de goede begeleiding van Mariëlle. Er werd voldoende tijd besteed aan onze vragen, om ze duidelijk en “goed voelbaar” te krijgen. niet alleen voor mezelf belangrijk maar ook omdat ik daardoor een goede verbinding kreeg met de andere spelers. Waardoor ik met “open vizier” het spel kon spelen. Meerdere inzichten en belemmeringen werden duidelijk tijdens het spel en kunnen mij helpen op mijn weg naar verdere ontwikkeling van mijzelf en mijn doel. Wat ik ook erg fijn vond is dat ik deel uitmaakte van het proces van de ander en daar behulpzaam in kon zijn.Het transformatiespel geeft, naast een fijne middag met anderen, een stuk bevestiging dat ik op de goede weg ben en bekrachtiging van mezelf. Echt een aanrader!"  Gabrielle

"Wat het een bijzondere introductie! Inzichten zijn helderder, bewustzijn lijkt goed te zijn, ga proberen meer vanuit m’n gevoel ipv m’n verstand te leven en grenzen cq muren die ik zelf heb opgeworpen langzaam te slopen! 
Vond jou hulp en inzicht heel verhelderend en fijn, voelde goed bij jou..durfde me kwetsbaar op te stellen. Ga je zeker nog zien met wandel of andere activiteiten" Mieke

Ik kan ook de workshop bij jou thuis begeleiden. Indien jij zelf zorg draagt voor minimaal 3 andere deelnemers. De kosten hiervoor bedragen dan €60,00 per persoon en een reiskosten vergoeding (€ 0,19 per km). Jij krijgt dan 50% korting op de deelnamekosten. 

Ik begeleid de workshop ook bij bedrijven. Voor het bedrijven gelden andere tarieven. 

Inschrijven: Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.